Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80010 Demon Bull King

Iso rakennettava Demon Bull King -malli Monkie Kid -taisteluihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Demon Bull King
SKU 80010
EAN 5702016617641
Kappaleita 1051
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80010 Demon Bull King kuvaus

  • Kannusta lastaasi rakentamaan ja ryhtymään Monkie Kidin kaltaiseksi rohkeaksi sankariksi, joka taistelee tässä LEGO® Monkie Kid™ leikkisetissä (80010) jättimäistä Demon Bull Kingiä vastaan. Yksityiskohtaista Demon Bull Kingiä voi liikutella eri asentoihin.
  • LEGO® settiin kuuluu kolme minihahmoa: Monkie Kid Kultaisine sauvoineen, Pigsy haravatykkeineen sekä prinsessa Iron Fan taikaviuhkoineen. Niiden parissa lapset voivat leikkiä sankareita ja pahiksia omissa LEGO tarinoissaan.
  • Demon Bull Kingissä on vartalon valaiseva LEGO® valopalikka, tilaa prinsessalle olkapäällä, kaksi nuppitykkiä, liekinheitin ja iso irrotettava kirves.
  • Mahtava syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille lapsille. 1 051-osainen LEGO® setti on erinomainen rakennushaaste, jonka voi yhdistää muihin LEGO® Monkie Kid™ setteihin aina uudenlaisiin toimintaseikkailuihin.
  • LEGO® Demon Bull King on 29 cm korkea ja näyttää mahtavalta lastenhuoneessa toiminnantäytteisten leikkihetkien välillä.
  • Ainutlaatuinen keräilylelusetti rakennetaan LEGO® palikoista ja sen voimana on lasten luovuus … ainakin melkein kaikilta osin! LEGO valopalikkaan tarvitaan kaksi LR41-nappiparistoa (sisältyvät pakkaukseen).
  • Settiä varten on saatavana selkeät Instructions PLUS -ohjeet ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Niiden avulla lapset voivat rakentaessaan suurentaa, kiertää ja hahmottaa rakennettavan mallin kaikista kulmista. Ja rakentaminen sujuu entistäkin itsenäisemmin! Mahtavaa!
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroima LEGO® Monkie Kid™ lelusetti kehittää lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä ja tarjoavat tuntikausiksi luovaa hupia.
  • LEGO® palikoilla leikkiminen ei vaadi Monkie Kidin voimia! Vuodesta 1958 lähtien LEGO® leikkisetit ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä opettavainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.