Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80009 Pigsyn ruokarekka

Pigsyn ruokarekka hauskoine aseineen ruokarosvojen nitistämiseen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pigsyn ruokarekka
SKU 80009
EAN 5702016617634
Kappaleita 832
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80009 Pigsyn ruokarekka kuvaus

  • LEGO® Monkie Kid™ fanit innostuvat Pigsyn ruokarekasta, huikean yksityiskohtaisesta ja hassusta ajoneuvosta, Se sisältää paljon piilotettuja aseita, kuten Pigsyn haravan, jolla voi taistella kahta ruokaa varastelevaa Härkäkloonia vastaan. Härkäkloonit pakenevat palikoista rakennettavilla moottoripyörillä.
  • Roolileikit vievät taisteluihin ruokarosvoja vastaan. Lasten käytössä on viisi keräiltävää minihahmoa: Monkie Kid ja Pigsy siviilivaatteissa, Snort ja Grunt kirveineen ja nuppipyssyineen, sekä Qiao-setä – sekä hauskoja ruokatarvikkeita.
  • Ruokarekassa on 6-nuppinen pika-ase, piikikäs etupuskuri ja avautuvat sivut, joista pääset helposti keittiöön. Sen toisella puolella on jääkaapiksi naamioitu asevarasto ja toisella puolella komentokeskus.
  • Mahtava syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. 832-osainen LEGO® setti on hauska ja palkitseva rakennushaaste, jonka voi rakentaa joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.
  • Ruokarekka on 17 cm korkea, 24 cm pitkä ja 13 cm leveä, ja se on näyttävä lastenhuoneen koriste Monkey Kidin seikkailujen välillä!
  • Paristoja ei tarvita! Opettavainen leikkisetti toimii lasten mielikuvituksella. Pigsyn ruokarekka, Härkäkloonien moottoripyörät ja minihahmot ovat aina valmiina uusiin seikkailuihin.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta vielä enemmän Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja ohjeiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa rakennusmallia rakentaessaan sitä.
  • Kiinalaisen Matka länteen -teoksen inspiroimat LEGO® Monkie Kid™ rakennussetit kehittävät lapsen luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä tarjoten samalla tuntikausiksi hupia.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkey Kidin voimia! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Palikat on aina helppo liittää, ja rakennelmat ovat tukevia.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.