Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja 1969 Chevrolet Corvette 76903

Valmistaudu kisaamaan 2 legendaarisella Chevroletilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja 1969 Chevrolet Corvette
SKU 76903
EAN 5702016912494
Kappaleita 512
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja 1969 Chevrolet Corvette 76903 kuvaus

LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R kilpa-auto ja 1969 Chevrolet Corvette (76903) setti on täydellinen lahja tehokkaiden autojen faneille. Lapset ja autoharrastajat voivat kerätä eri aikakausia edustavat 2 uraauurtavaa Corvettea, joissa riittää tutkittavaa. Nämä eeppiset autot ovat täynnä realistisia yksityiskohtia. Niiden rakentaminen on hauskaa, ne ovat upeita koristeita ja niillä voi järjestää upeita kisoja!

Aivan kuin oikea
Tämän Speed Champions -lelusetin ajoneuvoissa on leveä alusta, jonka ansiosta autoihin mahtuu 2-paikkainen ohjaamo ja entistä enemmän aitoja yksityiskohtia. Mukana on myös 2 Chevroletin kuljettajan minihahmoa valmiina matkaan, joten kaikki on valmista legendaarisiin kisaleikkeihin.

Parhaat kilpa-autosarjat!
LEGO Speed Champions setit sisältävät maailman innovatiivisimpien ja kuuluisimpien autojen aitoja pienoismalleja. Nämä keräilymallit sopivat yhtä hyvin näytteille kuin jännittäviin kisoihin Speed Champions -tuoteperheen muita autoja vastaan.

  • Tämä LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R kilpa-auto ja 1969 Chevrolet Corvette (76903) lelusetti sopii mainiosti lapsille sekä kaikille tehokkaista autoista ja kilparadan dramatiikasta pitäville.
  • Pakkauksessa on kaikki tarvittava 2020 Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auton ja 1969 Chevrolet Corvetten rakentamiseen sekä 2 kuljettajan minihahmoa kisapukuineen ja -kypärineen sekä jakoavain.
  • Rakentaessaan lapset ja autoharrastajat pääsevät tutustumaan 2 oikean Corvetten rakenteeseen. Autot voi asettaa näytteille tai niillä voi järjestää eeppisiä Speed Champions -kisoja.
  • Tämä 512-osainen LEGO Speed Champions lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sekä kaikenikäisille huipputehokkaiden autojen faneille.
  • Molemmat keräiltävät lelukilpa-autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin kotona tai matkalla. Corvette C8.R on 4 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella, joten varikkopysähdyksiä ei tarvita!
  • Mukana on helposti seurattavat vaiheittaiset rakennusohjeet kummallekin mallille, joten lapset ja aikuiset voivat kruisailla upean rakennuskokemuksen läpi kaikessa rauhassa.
  • LEGO Speed Champions settien parissa lapset ja autofanit saavat tutustua maailman jännittävimpiin autoihin aitojen pienoismallien avulla, jotka sopivat niin kisaleikkeihin kuin koristeeksikin.
  • LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO Speed Champions rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.