Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster ja 1970 Dodge Challenger T/A

2 nerokkaan yksityiskohtaista Dodge-leluautoa kisaleikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster ja 1970 Dodge Challenger T/A
SKU 76904
Kappaleita 627
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76904 Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster ja 1970 Dodge Challenger T/A kuvaus

  • Tämä upea LEGO® Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster ja 1970 Dodge Challenger T/A (76904) rakennussarja sopii mainiosti kaikille, jotka rakastavat poikkeuksellisen upeita autoja ja kisajännitystä.
  • Pakkauksessa on kaikki tarvittava omien Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster- ja 1970 Dodge Challenger T/A -pienoismallien rakentamiseen sekä 2 kuljettajan minihahmoa, joilla on Dodgen asut ja kisakypärät.
  • Rakentaessaan lapset ja autoharrastajat pääsevät tutustumaan 2 oikean Dodgen superauton rakenteeseen. Näitä pienoismalleja on mukava esitellä ystäville, ja niillä voi järjestää eeppisiä Speed Champions -kisoja.
  • Tämä 627-osainen LEGO® Speed Champions lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille autoharrastajille ja huipputehokkaiden autojen ja dragstereiden faneille.
  • Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster on 10 cm korkea, 35 cm pitkä ja 7 cm leveä. 1970 Dodge Challenger T/A on 5 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Tässä rakennussarjassa ei tarvita paristoja, sillä se saa virtansa lasten mielikuvituksesta – joten kisaleikit eivät lopu koskaan!
  • Ajattelitko antaa tämän Dodge-lelusetin lahjaksi jollekin, jolle LEGO® rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää! Pakkaus sisältää helposti seurattavat vaiheittaiset ohjeet kummallekin mallille.
  • LEGO® Speed Champions settien parissa lapset ja autofanit saavat tutustua maailman jännittävimpiin autoihin aitojen pienoismallien avulla, jotka sopivat niin kisaleikkeihin kuin koristeeksikin.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO® Speed Champions rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.