Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ford GT Heritage Edition ja Bronco R 76905

1 lelusetti 2 uraauurtavaa Fordia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ford GT Heritage Edition ja Bronco R
SKU 76905
EAN 5702016980561
Kappaleita 660
Sarja LEGO Speed Champions
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ford GT Heritage Edition ja Bronco R 76905 kuvaus

Lapset ja autoharrastajat ihastuvat tähän LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition ja Bronco R (76905) rakennussarjaan. Näissä upeissa pienoismalleissa on paljon realistisia yksityiskohtia. Lelut ovat palkitsevia rakennuselämyksiä, näyttävät upeilta koristeena ja takaavat eeppiset maasto- ja kilparataleikit!

Inspiroivan yksityiskohtaisia!
Tämän lelusetin ajoneuvoissa on leveä alusta, minkä ansiosta niissä on tilaa 2-paikkaiselle ohjaamolle ja aiempaa lukuisimmille yksityiskohdille. Kun mukana on vielä 2 kuljettajan minihahmoa Fordin kisapuvuissa ja -kypärissä, luvassa on paljon adrenaliinin siivittämää dramatiikkaa!

Pienoismallit suuren luokan LEGO kokemukseen
LEGO Speed Champions seteissä on minikokoisia versioita maailman tunnetuimmista ja nopeimmista autoista. Lapset ja autoharrastajat voivat kerätä ja rakentaa suosikkiautonsa näytteille tai järjestää ystävien kanssa jännittäviä kisoja muita Speed Champions -sarjan pienoismalleja vastaan.

  • Tämä todella vaikuttava LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition ja Bronco R (76905) rakennussarja sopii täydellisesti poikkeuksellisen upeiden autojen ja jännittävien kisojen faneille.
  • Pakkauksessa on kaikki tarvittava Ford GT Heritage Editionin ja Bronco R:n pienoismallien rakentamiseen sekä 2 Fordin kuljettajan minihahmot kisapuvuissaan ja -kypärissään.
  • Lapset ja autoharrastajat voivat keräillä ja rakentaa 2 kuuluisaa Fordia, joissa riittää tutkittavaa. Näiden menopelien ja Speed Champions -kokoelman muiden ajoneuvojen välillä on hauska järjestää eeppisiä kisoja.
  • Tämä 660-osainen LEGO Speed Champions lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja kaikenikäisille huipputehokkaiden autojen faneille.
  • Ford GT Heritage Edition on 4 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Ford Bronco R on 7 cm korkea, 19 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Näissä upeissa leluautoissa ei tarvita paristoja – ne toimivat lasten mielikuvituksella!
  • Ajattelitko antaa tämän Ford-lelusetin lahjaksi jollekin, jolle LEGO rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää! Mukana helposti seurattavat vaiheittaiset ohjeet kummallekin mallille.
  • LEGO Speed Champions settien parissa lapset ja autofanit saavat tutustua maailman jännittävimpiin autoihin aitojen pienoismallien avulla, jotka sopivat niin kisaleikkeihin kuin koristeeksikin.
  • Kaikki LEGO Speed Champions osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO Speed Champions palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.