Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76395 Tylypahka: Ensimmäinen lentotunti

Luudalla lentämisen oppitunteja Tylypahkassa

Julkaisupäivä: 1. kesäkuuta 2021

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76395
Kappaleita 264
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76395 Tylypahka: Ensimmäinen lentotunti kuvaus

  • LEGO® Harry Potter™ Tylypahka: Ensimmäinen lentotunti (76395) on monipuolinen, toiminnantäyteinen lelusetti, jonka lentävät luudat lumoavat ja viihdyttävät Harry Potter -elokuvien faneja.
  • Minihahmoista mukana ovat Neville Longbottom™, Draco Malfoy™ ja matami Huiski. Setti sisältää 5 rakennettavaa moduulia, mukaan lukien huispauksen palkintohuone ja välinevarasto, jotka voi järjestellä eri tavoilla.
  • Lapset voivat leikkiä kuuluisaa lento-oppituntia 3 pitkän läpikuultavan vivun avulla ja nauttia muista loputtomista lentoseikkailuista, kuten huispausharjoituksista.
  • Tämä maaginen lentolelusetti lumoaa nuoret 7 vuotta täyttäneet noidat ja velhot, jotka pitävät Harry Potterista™. Setissä on elokuvista tuttuja kuuluisia hahmoja ja paikkoja.
  • Setti on 15 cm korkea, 20 cm leveä ja 6 cm syvä. Se on myös helppo yhdistää muihin LEGO® Harry Potter™ setteihin.
  • Tämä lelu kuuluu aidon yksityiskohtaisten moduulisettien sarjaan, jotka lapset voivat rakentaa, yhdistää ja järjestää uudestaan. Seteistä voi rakentaa oman Tylypahkan linnaa esittävän mallin.
  • Setti sisältää harvinaisen kultaisen professori Orave -minihahmon LEGO® Harry Potterin™ 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 2 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.