Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76395 Advent Calendar

Luudalla lentmisen oppitunteja Tylypahkassa

Julkaisupäivä: 1. syyskuuta 2024

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Advent Calendar
SKU 76395
EAN 5702017006185
Kappaleita 368
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 44,99 €
Julkaisupäivä 1. syyskuuta 2024
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76395 Advent Calendar kuvaus

Etsikö Harry Potter -lelua, josta ei puutu toimintaa? LEGO Harry Potter Tylypahka: Ensimmäinen lentotunti (76395) sisältää luudalla lentämisen oppitunteja ja huispausharjoituksia. Setin voi järjestää uusiksi moniin uusiin maagisiin seikkailuihin.

Lennokasta Harry Potter -taikaa
Luudan leijumistoiminnon avulla lapset voivat leikkiä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta tuttua lento-oppituntia ja viihtyä loputtomissa lennokkaissa seikkailuissa. Lapset voivat nostaa minihahmot – matami Huiskin, Draco Malfoyn ja Neville Longbottomin (jolla on rakas muistipallonsa) – ilmaan luudillaan. Mallin voi jakaa 5 moduuliin, joihin kuuluvat myös huispauksen palkintohuone sekä varastohuone ja tarvikkeita, joita lapset voivat käyttää harjoitellessaan noitien ja velhojen legendaarista lentourheilua. Moduuleja voi järjestellä eri tavoilla. Setissä on muitakin yllätyksiä: harvinainen juhlavuoden kultainen professori Orave -minihahmo, 2 velhokortti-yllätyslaattaa sekä mahdollisuus lisätä huoneita ja rakentaa koko Tylypahkan linnaa esittävä malli.

  • LEGO Harry Potter Tylypahka: Ensimmäinen lentotunti (76395) on monipuolinen, toiminnantäyteinen lelusetti, jonka lentävät luudat lumoavat ja viihdyttävät Harry Potter -elokuvien faneja.
  • Minihahmoista mukana ovat Neville Longbottom, Draco Malfoy ja matami Huiski. Setti sisältää 5 rakennettavaa moduulia, mukaan lukien huispauksen palkintohuone ja välinevarasto, jotka voi järjestellä eri tavoilla.
  • Lapset voivat leikkiä kuuluisaa lento-oppituntia 3 pitkän läpikuultavan vivun avulla ja nauttia muista loputtomista lentoseikkailuista, kuten huispausharjoituksista.
  • Tämä maaginen lentolelusetti lumoaa nuoret 7 vuotta täyttäneet noidat ja velhot, jotka pitävät Harry Potterista. Setissä on elokuvista tuttuja kuuluisia hahmoja ja paikkoja.
  • Setti on 15 cm korkea, 20 cm leveä ja 6 cm syvä. Se on myös helppo yhdistää muihin LEGO Harry Potter setteihin.
  • Tämä lelu kuuluu aidon yksityiskohtaisten moduulisettien sarjaan, jotka lapset voivat rakentaa, yhdistää ja järjestää uudestaan. Seteistä voi rakentaa oman Tylypahkan linnaa esittävän mallin.
  • Setti sisältää harvinaisen kultaisen professori Orave -minihahmon LEGO Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 2 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.