Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76390 Harry Potter Joulukalenteri

Kaikkien aikojen maagisin joulukalenteri!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76390
Kappaleita 274
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76390 Harry Potter Joulukalenteri kuvaus

  • Yllätä Harry Potter™ -fanit upealla, taianomaisella LEGO® Harry Potter Joulukalenterilla (76390), jonka lelut kruunaavat joulunodotuksen! Jokaisen 24 luukun takana on rakennettava lelu leikkeihin ja koristeeksi.
  • Minihahmoista mukana ovat Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Dudley Dursley ja Lujahaka. Mukana on myös rakennettavia malleja, kuten Irvetan kultaholvi. Sisältää myös 2 velhokortti-laattaa.
  • Suuren päivän lähestyessä lapset voivat yhdistää lelut ja leikkiä Harryn upeaa matkaa Likusteritieltä Tylypahkaan ja leikkiä omia maagisia seikkailujaan.
  • Lumoava Harry Potter™ -joulukalenteri on täydellinen joulunodotuslahja 7 vuotta täyttäneille noidille ja velhoille. Löydät sieltä 24 päivän ajan yllätyksiä ja mielikuvitusleikkejä, jotka ilahduttavat ympäri vuoden.
  • Tämän suurenmoisen joulukalenterin sisältämät 24 lahjaa on helppo yhdistää kaikkiin muihin LEGO® Harry Potter™ setteihin loputtomiin luoviin rakennushetkiin, kekseliäisiin leikkeihinja näyttävän sisustuksen kruunuiksi.
  • Rakennettaviin leikkielämyksiin kuuluvat Dursleyn perheen kotiin savupiipun kautta saapuvat Tylypahkan kirjeet, suuren salin pöydälle katettu lounas ja junavaunu, jossa on Hedwig™ ja Harryn koulutarvikkeita.
  • Kalenterin 24. luukun takana on värikäs hyrrä, jonka avulla voit pelata kalenteriin painettua jännittävää ja hauskaa lautapeliä.
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja lapsille, jotka haluavat kokea elokuvien taian.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.