Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75978 Viistokuja

Suurikokoinen rakennettava Viistokuja on täynnä autenttisia yksityiskohtia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viistokuja
SKU 75978
EAN 5702016668094
Kappaleita 5544
Sarja LEGO Harry Potter
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 399,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75978 Viistokuja kuvaus

  • Suurikokoinen LEGO® Harry Potter™ Viistokuja (75978) sisältää kaiken tarvittavan Lontoon maagisimman ostoskadun rakentamiseen. Se soveltuu 16 vuotta täyttäneille Harry Potter -faneille.
  • Viistokujalta löytyvät Ollivandersin™ taikasauvakauppa, Scribbulus™-kirjoitusvälineet, hienot huispausvarusteet, Qaino Vahvahqon jäätelöbaari, Säilä & Imupaperi -kirjakauppa, Weasleyn Welhowitsit ja Päivän profeetan toimituksen julkisivu.
  • Harry Potter™ -elokuvista tuttujen autenttisten tarvikkeiden ja tuttujen minihahmojen avulla on helppo rakentaa elämää kuhiseva malli, jossa voi keksiä aina uusia tarinoita.
  • Haastava, palkitseva rakennussetti on mahtava joulu- ja syntymäpäivälahja 16 vuotta täyttäneille Harry Potter™ -faneille, rakennussarjojen harrastajille ja LEGO® palikoilla rakentamisen ystäville.
  • 29 cm korkea, 102 cm leveä ja 13 cm syvä LEGO® Harry Potter™ Viistokuja on kattoja myöten täynnä aitoja yksityiskohtia.
  • Paristoja ei tarvita. Moduuleista koostuva rakennusmalli on käytännönläheinen ja antoisan rakennuskokemus. Jopa Weasleyn Welhowitsit -liikkeeseen kutsuva kuuluisa hattu toimii käsin.
  • Jos ajattelit ostaa tämän huikean mallin jollekin, jolle LEGO® rakennussetit eivät ole tuttuja, älä huoli – pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus ja aloita rakentaminen!
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosituista elokuvista tuttuja suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja kaikille, jotka haluavat herättää elokuvien taian eloon.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Kaikki palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – taikuutta ei tarvita!
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.