Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Viistokuja 75978

Suurikokoinen rakennettava Viistokuja on tynn autenttisia yksityiskohtia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viistokuja
SKU 75978
EAN 5702016668094
Kappaleita 5544
Sarja LEGO Harry Potter
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 449,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Viistokuja 75978 kuvaus

LEGO Harry Potter Viistokuja (75978) on loistava tulkinta Lontoon taianomaisimmasta ostoskadusta 16 vuotta täyttäneille Harry Potter -elokuvien faneille.

Kaikkien tuntemat kaupat täynnä elokuvien aitoja yksityiskohtia:
Yli metrin leveä malli vangitsee kuhisevan taikatarvikekujan koon ja tunnelman. Upeiden julkisivujen takana on kiinnostavia sisustuksia ja tuttuja hahmoja. Tutki sauvoja Ollivandersilla, käväise Säilä & Imupaperi -kirjakaupan kirjaesittelyssä kuulemassa mitä Gilderoy Lockhart kertoo, osta taikajuomaa Weasleyn Welhowitsit -kaupasta ja tutustu Scribbulus-kirjoitusvälineisiin ja huispaustarvikkeisiin, Qaino Vahvahqon jäätelöbaariin ja Päivän profeetta -sanomalehteen.

Upeita keräiltäviä rakennusleluja
LEGO mallien ja lelusettien kattavasta valikoimasta löytyy loputtomasti mielikuvituksellista hupia Harry Potter -maailman faneille. Valmiit mallit keräävät katseet myös koristeina.

  • Suurikokoinen LEGO Harry Potter Viistokuja (75978) sisältää kaiken tarvittavan Lontoon maagisimman ostoskadun rakentamiseen. Se soveltuu 16 vuotta täyttäneille Harry Potter -faneille.
  • Viistokujalta löytyvät Ollivandersin taikasauvakauppa, Scribbulus-kirjoitusvälineet, hienot huispausvarusteet, Qaino Vahvahqon jäätelöbaari, Säilä & Imupaperi -kirjakauppa, Weasleyn Welhowitsit ja Päivän profeetan toimituksen julkisivu.
  • Harry Potter -elokuvista tuttujen autenttisten tarvikkeiden ja tuttujen minihahmojen avulla on helppo rakentaa elämää kuhiseva malli, jossa voi keksiä aina uusia tarinoita.
  • Haastava, palkitseva rakennussetti on mahtava joulu- ja syntymäpäivälahja 16 vuotta täyttäneille Harry Potter -faneille, rakennussarjojen harrastajille ja LEGO palikoilla rakentamisen ystäville.
  • 29 cm korkea, 102 cm leveä ja 13 cm syvä LEGO Harry Potter Viistokuja on kattoja myöten täynnä aitoja yksityiskohtia.
  • Paristoja ei tarvita. Moduuleista koostuva rakennusmalli on käytännönläheinen ja antoisan rakennuskokemus. Jopa Weasleyn Welhowitsit -liikkeeseen kutsuva kuuluisa hattu toimii käsin.
  • Jos ajattelit ostaa tämän huikean mallin jollekin, jolle LEGO rakennussetit eivät ole tuttuja, älä huoli – pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus ja aloita rakentaminen!
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosituista elokuvista tuttuja suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja kaikille, jotka haluavat herättää elokuvien taian eloon.
  • LEGO rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Kaikki palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – taikuutta ei tarvita!
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.