Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hedwig 75979

LEGO Hedwig-pll on kerilylelu, jolla on toimivat siivet

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hedwig
SKU 75979
EAN 5702016685510
Kappaleita 630
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Hedwig 75979 kuvaus

Herätä eloon Harry Potter -elokuvista tutun Hedwig-pöllön maaginen persoonallisuus ja tyylikkäät liikkeet. LEGO Harry Potter Hedwig (75979) on palkitseva rakennuskokemus ja näyttää upealta. Siitä tulee keräilijöiden suosikki.

Rakennettava Hedwig-pöllö, jolla on toimivat siivet
630-osaisen palikoista rakennettavan pöllön siipien kärkiväli on huikeat 34 cm. Tässä mallissa se lentää toimittamaan Harrylle tärkeää kirjettä. Kun malli on valmis, sirot siivet saa nousemaan ja laskemaan kampea kiertämällä. Keräiltävä malli seisoo tukevalla jalustalla, jossa on irrotettava LEGO Harry Potter minihahmo ja toinen pienempi Hedwig-lelupöllö, jonka siivet ovat levällään.

Keräiltävät Harry Potter -lelut ovat joulun ja syntymäpäivän toivelahjoja
Jos etsit siistiä lahjaa tai suosittua rakennusmallia Harry Potter -faneille, LEGO Harry Potter lelujen laajasta valikoimasta löydät valtavasti maagisia vaihtoehtoja.

  • Keräiltävä LEGO Hedwig (75979) lelu vangitsee Harry Potter -fanit. Malli vakuuttaa yksityiskohdillaan, ja sen sisältämä mekanismi saa nivelöidyt siivet nousemaan ja laskemaan.
  • Aito lelu sisältää Hedwig-lumipöllön toimittamassa tärkeää kirjettä Tylypahkasta. Mukana on myös irrotettava LEGO Harry Potter minihahmo ja Hedwig-minilelu.
  • Malli rakennetaan lentoasentoon. Kun selässä olevaa kampea kierretään, mekanismi nostaa lelun siipiä ylös ja alas. Nivelten nerokas rakenne tuottaa aidonoloisen liikkeen.
  • Jos etsit huippuhienoa Harry Potter -lahjaa lapsille tai kaikenikäisiä LEGO faneja puhuttelevaa rakennushaastetta, tämä Hedwig-pöllö on täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja 10 vuotta täyttäneille lapsille.
  • LEGO setti sisältää mekaanisen Hedwig-pöllön, jonka siipien kärkiväli on 34 cm ja pituus nokasta pyrstöön on 20 cm. Se kerää ihailevat katseet koristeena.
  • LEGO Harry Potter setissä ei tarvita paristoja. Liikkuvat siivet toimivat käsivoimin lelun selässä olevalla kammella.
  • Selkeät ohjeet valmistavat, että rakentaminen sujuu ongelmitta. Rakennuskokemus palkitsee, ja tulokseen voi olla tyytyväinen.
  • LEGO Harry Potter rakennussarjat ovat täydellisiä lahjoja kaikille elokuvafaneille. Upeat keräilylelut herättävät elokuvien tapahtumat eloon ja tuovat taikuutta lasten elämään.
  • Kaikki LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen –taikuutta ei tarvita!
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.