Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO DC Batman Batmobile – Tumbler-auto 76240

Tumbler-Batmobile rakenna ja aseta nytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DC Batman Batmobile – Tumbler-auto
SKU 76240
EAN 5702017100104
Kappaleita 2049
Sarja LEGO DC
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 269,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO DC Batman Batmobile – Tumbler-auto 76240 kuvaus

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler-auto (76240) testaa rakennustaitojasi, ja lopputuloksena on yksi elokuvahistorian legendaarisimmista ja tyylikkäimmistä ajoneuvoista.

Upea, panssaroitu rikostentorjuntakone
Batman-elokuvien Yön ritari -trilogian vaikuttava Tumbler-auto on rakennettava ja näytteille sopiva pienoismalli, jonka katto avautuu paljastaen kuljettajan ja matkustajan istuimet sekä kojetaulun. Mukana on Batman- ja The Joker -minihahmot ja jalusta. Tukevan jalustan avulla valmiin pienoismallin parhaat puolet tulevat esiin. Valmiiksi rakennettu Tumbler-auto ilahduttaa vielä pitkään rakennusprosessin valmistumisen jälkeenkin.

LEGO setit aikuisille
Näiden aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen parissa löydät luovan rakentamisen ilon uudestaan. Aikuisille suunnatut LEGO rakennussarjat sisältävät palkitsevia rakennushaasteita ja upeita pienoismalleja. Ne sopivat mainiosti syntymäpäivä- ja joululahjoiksi ja henkilökohtaisiksi yllätyksiksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pienoismalleista tai sarjakuvista.

  • Rakenna yksi elokuvahistorian legendaarisimmista ajoneuvoista LEGO DC Batman Batmobile Tumbler-auto setistä (76240). Kiehtova LEGO pienoismalli on suunnattu nimenomaan aikuisille.
  • Mukana on rakennettava Tumbler Batmobile jalustoineen sekä Batman- ja The Joker ‑minihahmot.
  • Tämä panssaroitu rikoksentorjuntakone on Batman-keräilykohde, joka ilahduttaa vielä pitkään luovan rakennusprojektin valmistumisen jälkeenkin.
  • Jos olet aikuinen Batman-fani tai pienoismallien harrastaja, tämä auton rakennettava pienoismalli on täydellinen rakennusprojekti juuri sinulle.
  • Auto on 16 cm korkea, 45 cm pitkä ja 25 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO DC Batman setteihin.
  • Tämä keräiltävä pienoismalli saa stressin haihtumaan ja arjen unohtumaan. 2 049 LEGO palikasta muodostuu hitaasti mutta varmasti upea Tumbler-auto.
  • Voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti, sillä pakkauksessa on laadukkaat painetut ohjeet.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit ovat upeita koristeita. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.