Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76239 DC Batman Batmobile – Tumbler-auto: Scarecrow-selkkaus

Batman-elokuvien panssaroitu Tumbler-Batmobile

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DC Batman Batmobile – Tumbler-auto: Scarecrow-selkkaus
SKU 76239
Kappaleita 422
Sarja LEGO DC
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76239 DC Batman Batmobile – Tumbler-auto: Scarecrow-selkkaus kuvaus

  • LEGO® DC Batman™ Batmobile™ – Tumbler-auto: Scarecrow™-selkkaus (76239) tuo lasten ulottuville korkeaoktaanista supersankaritoimintaa upean, panssaroidun Tumbler-Batmobilen muodossa.
  • Setissä on rakennettava Tumbler-Batmobile™ sekä Batmanin™ ja Scarecrow’n™ minihahmot aseineen. Batmanille voi vaihtaa ”painajaispään”, kun leikkeihin tarvitaan uusia ulottuvuuksia.
  • Nuoret toimintasankarit voivat kiitää GOTHAM CITYN™ halki upealla, panssaroidulla rikostentorjuntakoneella ja taistella Batman™-elokuvien legendaarista pahista vastaan.
  • Tämä rakennettava Tumbler-lelu on huikea lahja syntymäpäivälahja tai juhlapäivän yllätys 8 vuotta täyttäneille Batman™-faneille ja upeiden autojen ystäville.
  • Auto on 7 cm korkea, 19 cm pitkä ja 12 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® DC Batman™ setteihin.
  • Upeita hahmoja, ajoneuvoja, vempaimia ja aseita sisältävät LEGO® DC Batman™ lelusetit kutsuvat lapset supersankaritoimintaan ja loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.