Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76189 Captain American ja Hydran yhteenotto

Captain America kiitää taisteluun tehokkaalla moottoripyörällään

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76189
Kappaleita 49
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76189 Captain American ja Hydran yhteenotto kuvaus

  • LEGO® Marvel Captain American ja Hydran yhteenotto (76189) on superupea supersankarilelusetti, joka on suunniteltu kehittämään 4 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta, sorminäppäryyttä ja itsevarmuutta rakentamisessa.
  • Sisältää Captain American ja Hydran agentin minihahmot sekä rakennettavan moottoripyörän ja kiekonheittimen, jossa on irrotettava ase.
  • Lapset istuttavat Captain American tehokkaan moottoripyörän kyytiin ja taisteluun Hydran pahaa agenttia vastaan – aivan kuten Marvel Studiosin Avengers: Age of Ultron -elokuvassa. Setin parissa voi keksiä loputtomasti omia supersankariseikkailuja.
  • Suuri aloituspalikka ja yksinkertaiset rakennusvaiheet varmistavat, että 4 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa Captain American isopyöräisen moottoripyörän itsevarmalla otteella.
  • Moottoripyörä on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä. Se on riittävän suuri eeppisiin seikkailuihin ja juuri sopivan kokoinen pienten käsien poimittavaksi ja leikkeihin.
  • Hauskoja, kuvitettuja rakennusohjeita on helppo seurata. Ohjeet sopivat lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea.
  • LEGO® 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+-settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.