Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Captain American ja Hydran yhteenotto 76189

Captain America kiit taisteluun tehokkaalla moottoripyrlln

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Captain American ja Hydran yhteenotto
SKU 76189
EAN 5702016913170
Kappaleita 49
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Captain American ja Hydran yhteenotto 76189 kuvaus

Kannusta nuoria supersankareita kehittämään luovia rakennustaitojaan tällä LEGO Marvel klassikkolelun rakennussetillä. LEGO Marvel Captain American ja Hydran yhteenotto (76189) on suunniteltu erityisesti 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se kannustaa yhteisiin leikkeihin ja tukee lapsen kehitystä.

Superhieno aloitus pienille toimintasankareille
Pikkurakentajille suunnitellut 4+-setit ovat täynnä kiehtovia yksityiskohtia, jotka takaavat lasten upeat leikkielämykset. Pakkauksen jokainen palikkapussi sisältää kokonaisen mallin ja hahmon, joiden rakentaminen sujuu lapsilta nopeasti, ja leikit pääsevät heti alkuun! Setti sisältää osittain rakennetun moottoripyörän, joka auttaa lapsia rakentamaan ”ihan itse”. Hauskoja, kuvitettuja rakennusohjeita on helppo seurata. Mainiot ohjeet sopivat myös lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti.

Huvia koko perheelle
LEGO 4+ lelusetti on erityinen yllätyslahja kaikille lapsille, ja se ilahduttaa koko perhettä. Kun aikuiset opettavat lapsille omia rakennustaitojaan, he saavat olla mukana pikku rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO Marvel Captain American ja Hydran yhteenotto (76189) on superupea supersankarilelusetti, joka on suunniteltu kehittämään 4 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta, sorminäppäryyttä ja itsevarmuutta rakentamisessa.
  • Sisältää Captain American ja Hydran agentin minihahmot sekä rakennettavan moottoripyörän ja kiekonheittimen, jossa on irrotettava ase.
  • Lapset istuttavat Captain American tehokkaan moottoripyörän kyytiin ja taisteluun Hydran pahaa agenttia vastaan – aivan kuten Marvel Studiosin Avengers: Age of Ultron -elokuvassa. Setin parissa voi keksiä loputtomasti omia supersankariseikkailuja.
  • Suuri aloituspalikka ja yksinkertaiset rakennusvaiheet varmistavat, että 4 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa Captain American isopyöräisen moottoripyörän itsevarmalla otteella.
  • Moottoripyörä on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä. Se on riittävän suuri eeppisiin seikkailuihin ja juuri sopivan kokoinen pienten käsien poimittavaksi ja leikkeihin.
  • Hauskoja, kuvitettuja rakennusohjeita on helppo seurata. Ohjeet sopivat lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea.
  • LEGO 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+-settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.