Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76186 Mustan Pantterin lohikäärmelentokone

Lennokasta Marvel-toimintaa lohikäärmelentokoneen kyydissä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76186
Kappaleita 202
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76186 Mustan Pantterin lohikäärmelentokone kuvaus

  • LEGO® Marvel Mustan Pantterin lohikäärmelentokone (76186) on Marvel-elokuvien kaikille tuttu lentokone, joka saa siivet nuorten supersankarien käsissä.
Mukana on 3 minihahmoa, jotka polkaisevat mielikuvitusleikit käyntiin: Musta Pantteri, hänen sisarensa Shuri ja aseistautunut paha chitaurisoturi. Rakennettavassa lohikäärmelentokoneessa on 2 nuppipyssyä. Lapset voivat liikuttaa lentokoneen neljää siipeä eteenpäin, taaksepäin, ylös ja alas leikkiessään Marvel-elokuvasta tuttua vauhdikasta toimintaa, ampuessaan nuppipyssyillä ja väistäessään vihollisen tulitusta. Ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvien faneille. Lohikäärmelentokone on 4 cm korkea, 22 cm pitkä ja 28 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel rakennussarjoihin. Kaikki LEGO® Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Settien parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua. LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958. LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.