Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mustan Pantterin lohikäärmelentokone 76186

Lennokasta Marvel-toimintaa lohikrmelentokoneen kyydiss

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mustan Pantterin lohikäärmelentokone
SKU 76186
EAN 5702016913033
Kappaleita 202
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mustan Pantterin lohikäärmelentokone 76186 kuvaus

Nuoret supersankarit voivat leikkiä Marvel Studiosin Avengers: Endgame -elokuvasta tuttuja vauhdikkaita taistelukohtauksia LEGO Marvel Mustan Pantterin lohikäärmelentokoneella (76186). Tämä kone kuuluu Marvel-elokuvien ikonisimpiin lentokoneisiin.

Ylivoimainen supersankarin taistelulentokone
Tämä Mustan Pantterin legendaarisen lentokoneen realistinen pienoismalli on upea setti, jonka parissa lapset voivat suunnata parhaisiin leikkeihin – ja joka kerää ihailevat katseet koristeena. Wakandan futuristisessa lentokoneessa on 4 säädettävää siipeä – ne liikkuvat eteenpäin, taaksepäin, ylös ja alas – sekä 2 nuppipyssyä ja avattava ohjaamo, jonka puikkoihin voit nostaa minihahmon. Setin 3 minihahmoa innostavat mielikuvitusleikkeihin: Musta Pantteri, hänen sisarensa Shuri ja aseistautunut paha chitaurisoturi.

  • LEGO Marvel Mustan Pantterin lohikäärmelentokone (76186) on Marvel-elokuvien kaikille tuttu lentokone, joka saa siivet nuorten supersankarien käsissä.

Mukana on 3 minihahmoa, jotka polkaisevat mielikuvitusleikit käyntiin: Musta Pantteri, hänen sisarensa Shuri ja aseistautunut paha chitaurisoturi. Rakennettavassa lohikäärmelentokoneessa on 2 nuppipyssyä.

Lapset voivat liikuttaa lentokoneen neljää siipeä eteenpäin, taaksepäin, ylös ja alas leikkiessään Marvel-elokuvasta tuttua vauhdikasta toimintaa, ampuessaan nuppipyssyillä ja väistäessään vihollisen tulitusta.

Ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvien faneille.

Lohikäärmelentokone on 4 cm korkea, 22 cm pitkä ja 28 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel rakennussarjoihin.

Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Settien parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.

LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.

LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.