Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76155 Marvel Ikuiset Arishemin varjossa

Kuusi elokuvasta tuttua minihahmoa Marvel Studiosin Eternals-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa
SKU 76155
Kappaleita 493
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76155 Marvel Ikuiset Arishemin varjossa kuvaus

  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Arishemin varjossa (76155) lelusetti tuo Marvel-elokuvan toiminnan pienten supersankarien ulottuville. Lapset pääsevät auttamaan 4 ikuista taisteluissa ilkeää deviaania vastaan.
  • Mukana on 4 ikuisten supersankariminihahmoa: Ikaris, Sersi ja ainoastaan tästä setistä löytyvät Ajak ja Kingo. Mukana on myös deviaanin hahmo, eri asentoihin asetettava celestiaali, jonka rintaan syttyy valo, ja 2 tikaria, 1 miekka, 2 minipyssyä ja leikkuuterä.
  • Lapset tarvitsevat kaikkia supersankarikykyjään, kun ilkeä deviaani hyökkää 4 johtavan ikuisen kimppuun. Kaikkivoipainen celestiaali on riittävän iso pitelemään ikuista kädessään – tässä voi käydä miten vain!
  • Etsitkö hienoa syntymäpäivä- tai joululahjaa 7 vuotta täyttäneelle lapselle? Kaikki nuoret supersankarit ihastuvat tähän LEGO® Marvel lelusettiin, jossa on keräiltäviä minihahmoja ja suurikokoisia eri asentoihin asetettavia olentoja. Setti kutsuu loputtomaan toimintaan.
  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Arishemin varjossa lelusetti sisältää 30 cm korkean celestiaalin hahmon. Lapset pääsevät suoraan supersankaritoimintaan, ja lelu näyttää hyvältä myös lasten oman huoneen koristeena.
  • Mukana on paristot valopalikkaa varten, joten nuoret supersankarit pääsevät suoraan rakentelun ja kekseliäiden roolileikkien pariin heti pakkauksen avattuaan.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset nauttivat rakentamisesta. Kun Ikuiset-supersankarisetti on valmis, mielikuvitusleikit voivat alkaa.
  • Tämän setin voi yhdistää muihin LEGO® Marvel Ikuiset sarjan setteihin, jolloin mielikuvitusleikit laajenevat entisestään.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.