Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa 76155

Kuusi elokuvasta tuttua minihahmoa Marvel Studiosin Eternals-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa
SKU 76155
EAN 5702016619409
Kappaleita 493
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa 76155 kuvaus

Koe Marvel Studiosin Eternals-elokuvan hauskimmat elementit yhdessä mahtavassa LEGO lelusetissä. Arishemin varjossa (76155) tuo yhteen neljä Ikuista, deviaanin ja celestiaalin supersankarien yhteenotossa, josta lapset eivät saa tarpeekseen.

Leiki Marvelin elokuvista tuttuja toimintaseikkailuja
Lasten on autettava neljää Ikuista taistelussa deviaanilepakkoa vastaan Ikuisilla on mahtavia voimia: Ajak on ainoa, joka pystyy kommunikoimaan voimakkaiden avaruusolentojen, celestiaalien, kanssa. Sersi muuttaa materiaa miksi haluaa. Ikariksella on yli-inhimillisiä voimia, ja Kingo voi räjäyttää maasta lähtöisin olevaa energiaa. Setti sisältää myös eri asentoihin asetettavan celestiaalin hahmon, joka voi pitää Ikuisen minihahmoa kädessään. Ja jos etsit minihahmofanille sopivaa lahjaa, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Ajakin ja Kingon minihahmot!

Marvel Studiosin Eternals-lelusetit
LEGO Marvel Eternals rakennussarjat ovat ainutlaatuisia lelusettejä, joiden siistit hahmot innostavat lapset mielikuvitusseikkailuiden ja hauskojen roolileikkien loputtomaan maailmaan.

  • Tämä LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa (76155) lelusetti tuo Marvel-elokuvan toiminnan pienten supersankarien ulottuville. Lapset pääsevät auttamaan 4 ikuista taisteluissa ilkeää deviaania vastaan.
  • Mukana on 4 ikuisten supersankariminihahmoa: Ikaris, Sersi ja ainoastaan tästä setistä löytyvät Ajak ja Kingo. Mukana on myös deviaanin hahmo, eri asentoihin asetettava celestiaali, jonka rintaan syttyy valo, ja 2 tikaria, 1 miekka, 2 minipyssyä ja leikkuuterä.
  • Lapset tarvitsevat kaikkia supersankarikykyjään, kun ilkeä deviaani hyökkää 4 johtavan ikuisen kimppuun. Kaikkivoipainen celestiaali on riittävän iso pitelemään ikuista kädessään – tässä voi käydä miten vain!
  • Etsitkö hienoa syntymäpäivä- tai joululahjaa 7 vuotta täyttäneelle lapselle? Kaikki nuoret supersankarit ihastuvat tähän LEGO Marvel lelusettiin, jossa on keräiltäviä minihahmoja ja suurikokoisia eri asentoihin asetettavia olentoja. Setti kutsuu loputtomaan toimintaan.
  • Tämä LEGO Marvel Ikuiset Arishemin varjossa lelusetti sisältää 30 cm korkean celestiaalin hahmon. Lapset pääsevät suoraan supersankaritoimintaan, ja lelu näyttää hyvältä myös lasten oman huoneen koristeena.
  • Mukana on paristot valopalikkaa varten, joten nuoret supersankarit pääsevät suoraan rakentelun ja kekseliäiden roolileikkien pariin heti pakkauksen avattuaan.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset nauttivat rakentamisesta. Kun Ikuiset-supersankarisetti on valmis, mielikuvitusleikit voivat alkaa.
  • Tämän setin voi yhdistää muihin LEGO Marvel Ikuiset sarjan setteihin, jolloin mielikuvitusleikit laajenevat entisestään.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.