Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76169 Thor-robottihaarniska

Megasupersankarilahja – Thor-robotti ja minihahmo

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Thor-robottihaarniska
SKU 76169
Kappaleita 139
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76169 Thor-robottihaarniska kuvaus

  • Nosta supersankaritoiminta superluokkaan mahtavalla LEGO® Marvel Avengers Classic Thor-robottihaarniskalla (76169) ja innosta aloitteleva supersankari vauhdikkaisiin leikkeihin.
  • Sisältää Thor-minihahmon ja rakennettavan robotin, joka pitelee suurta vasaraa kädessään. Mukana on myös pienempi vasara minihahmolle, jonka voi kiinnittää myös robotin jalkaan.
  • Lapset voivat asettaa Thor-minihahmon robotin avattavaan ohjaamoon ja leikkiä sitten liikuteltavalla robotilla ja sen superkokoisella vasaralla eeppisiä taisteluita suurta pahisjoukkoa vastaan.
  • Hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille nuorille supersankareille, jotka rakastavat rakennettavia toimintaleluja.
  • Tämä kestävä rakennettava robotti on 12 cm korkea. Se innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin, ja kun päivän taistelut ovat päättyneet, se näyttää hienolta koristamassa lapsen huonetta.
  • Kerää myös muut LEGO® Marvel robotit ja yhdistä ne leikkeihin. Lasten leikit eivät lopu kesken, sillä he voivat leikkiä elokuvien toimintakohtauksia ja keksiä omia tarinoitaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.