Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76168 Captain America -robottihaarniska

Captain America -robotti ja minihahmo

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Captain America -robottihaarniska
SKU 76168
Kappaleita 121
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76168 Captain America -robottihaarniska kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Classic Captain America robottihaarniska (76168) on superkokoinen supersankarilelu. Vie toimintaleikit hurjaan suuruusluokkaan tällä mahtavalla, liikuteltavalla robotilla ja minihahmolla.
  • Sisältää Captain America -minihahmon ja rakennettavan robotin, joka pitelee suurta kilpeä kädessään. Mukana on myös pienempi kilpi minihahmolle, jonka voi kiinnittää myös robotin jalkaan.
  • Lapset voivat avata robotin ohjaamon, asettaa Captain American minihahmon sisälle ja pelastaa maailman liikuteltavan robotin supersuuren kilven avulla. Tässä setissä taistellaan pahiksia vastaan ja leikitään elokuvista tuttuja suosikkiseikkailuja.
  • Hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneelle nuorelle supersankarille.
  • Tämä kestävä rakennuslelu on 12 cm korkea. Se on täydellinen vauhdikkaisiin mielikuvitusleikkeihin ja sopii hienosti koristamaan lapsen huonetta, kun päivän toiminta on päättynyt.
  • Lapset voivat kerätä myös useampia LEGO® Marvel robotteja ja yhdistää niitä loputtomiin hauskoihin elokuvien inspiroimiin leikkeihin tai keksiä omia tarinoitaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.