Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76166 Kostajien tornin taistelu

Marvelin Kostajien viisikerroksinen torni ja seitsemän avautuvaa huonetta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kostajien tornin taistelu
SKU 76166
EAN 5702016761382
Kappaleita 685
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76166 Kostajien tornin taistelu kuvaus

  • Viisi kerrosta ja seitsemän ominaisuuksia täynnä olevaa huonetta – LEGO® Marvel Avengers: Kostajien tornin taistelu (76166) kutsuu loputtomiin roolileikkeihin Marvelin klassikkohahmojen kanssa.
  • Huoneisiin kuuluvat Black Widow’n lentopyörän talli, kaarireaktorihuone, asevarasto, teknologialaboratorio, vankila ja kaksi parveketta. Iron Man -minihahmolle on kaksi lisähaarniskaa: Blazer ja Tazer.
  • Kun rakennus avataan, sen sisältä paljastuu viiden kerroksen verran helppopääsyistä ja aitoja yksityiskohtia sisältävää leikkitilaa. Hauskat ominaisuudet, kuten auki räjäytettävä vankila, romahtava parveke ja raketinlaukaisin, saavat lasten mielikuvituksen lentoon.
  • Tämä Marvelin faneille suunnattu rakennussarja sopii joulu- tai syntymäpäivälahjaksi 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat supersankaritoimintaa ja seikkailuja.
  • LEGO® Marvel Kostajien torni on 44 cm korkea, ja se sisältää paljon upeita ominaisuuksia lasten tutkittavaksi. Torni on täynnä Marvelin tuttuja ympäristöjä eeppisiä mielikuvitusleikkejä varten.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä innostava lelu yllyttää mielikuvitusleikkeihin heti, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset voivat aloittaa rakentamisen ja leikit saman tien. Yksinkertaisten ohjeiden avulla lapset saavat tästä upeasta lelusetistä kaiken irti jokaisella leikkikerralla.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit herättävät eloon Marvelin elokuvista tutun toiminnan. Niiden sisältämät keräiltävät minihahmot, leluajoneuvot, -aseet ja -vempaimet innostavat supersankarileikkeihin.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten kaikki LEGO lelut ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja yhdistyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, litistää, vääntää ja analysoi palikat ja osat. Näin varmistamme, että kaikki lasten LEGO® lelusetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.