Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76190 Iron Man: Iron Monger luo kaaosta

Supersuuren luokan supersankaritoimintaa Iron Monger -robotin kanssa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76190
Kappaleita 479
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76190 Iron Man: Iron Monger luo kaaosta kuvaus

  • Liikuteltavine raajoineen ja upeine aseineen LEGO® Marvel Iron Man: Iron Monger luo kaaosta (76190) setti innostaa loputtomiin jättimäisiin robottitaisteluihin.
  • Sisältää Iron Manin, Obadiah Stanen ja Pepper Pottsin minihahmot. Robotin oikeassa käsivarressa on 6-nuppinen pyssy, vasemmassa käsivarressa on 3-nuppinen pyssy ja sen rinnassa on pimeässä hohtava kaarireaktori.
  • Lapset asettavat Obadiah Stanen minihahmon Iron Monger -robottiin ja ohjaavat suuren, taipuisan robotin eeppisiin taisteluihin Iron Mania ja Pepper Pottsia vastaan.
  • Marvel-elokuvien fanit ja 9 vuotta täyttäneet nuoret supersankarit pääsevät osallistumaan supersankaritoimintaan tällä upealla Iron Monger -robottilelusetillä.
  • Iron Monger -robotti on 18 cm korkea ja sillä on eri asentoihin taipuvat raajat sekä kehon ja olkapäiden välillä toimiva jousitus, jolla saa aikaan realistisia liikkeitä.
  • Lapset voivat kerätä myös muita LEGO® Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiin omiin mielikuvitustarinoihin.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat luotettavia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.