Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Iron Man: Iron Monger luo kaaosta 76190

Supersuuren luokan supersankaritoimintaa Iron Monger -robotin kanssa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Man: Iron Monger luo kaaosta
SKU 76190
EAN 5702016913187
Kappaleita 479
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Iron Man: Iron Monger luo kaaosta 76190 kuvaus

Luvassa on suuren luokan taistelutoimintaa nuorille supersankareille, sillä upean LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger luo kaaosta (76190) setin parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.

Jättimäinen Iron Monger -robotti
Marvel Studiosin ensimmäisen Iron Man -elokuvan klassikkokohtauksiin perustuva jännittävä ja mukaansatempaava rakennuslelu vie lasten mielikuvituksen eeppisiin seikkailuihin kaikkien tunteman Marvel-luomuksen, Iron Monger -robotin, kanssa. Robotin kaarireaktori hohtaa, kun lapset kääntävät, kiertävät ja säätävät robotin asentoa ampuakseen oikean käsivarren 6-nuppisella pyssyllä ja vasemman käsivarren 3-nuppisella pyssyllä. Lapset saavat taistella Iron Manin tehokkailla aseilla, pelastaa Pepperin ja voittaa mekaanisen monsterin.

Huikean hieno LEGO Avengers setti, jossa on supersankariminihahmoja
LEGO Marvel Avengers rakennuslelut sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja muita vempaimia. Niiden parissa lapset voivat leikkiä Marvel-suosikkielokuviensa parhaita seikkailuja ja avata oven supersankarileikkien jännittävään mielikuvitusmaailmaan.

  • Liikuteltavine raajoineen ja upeine aseineen LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger luo kaaosta (76190) setti innostaa loputtomiin jättimäisiin robottitaisteluihin.
  • Sisältää Iron Manin, Obadiah Stanen ja Pepper Pottsin minihahmot. Robotin oikeassa käsivarressa on 6-nuppinen pyssy, vasemmassa käsivarressa on 3-nuppinen pyssy ja sen rinnassa on pimeässä hohtava kaarireaktori.
  • Lapset asettavat Obadiah Stanen minihahmon Iron Monger -robottiin ja ohjaavat suuren, taipuisan robotin eeppisiin taisteluihin Iron Mania ja Pepper Pottsia vastaan.
  • Marvel-elokuvien fanit ja 9 vuotta täyttäneet nuoret supersankarit pääsevät osallistumaan supersankaritoimintaan tällä upealla Iron Monger -robottilelusetillä.
  • Iron Monger -robotti on 18 cm korkea ja sillä on eri asentoihin taipuvat raajat sekä kehon ja olkapäiden välillä toimiva jousitus, jolla saa aikaan realistisia liikkeitä.
  • Lapset voivat kerätä myös muita LEGO Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiin omiin mielikuvitustarinoihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat luotettavia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.