Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76165 Iron Man -kypärä

Hemmottele sisäistä supersankariasi tällä LEGO Iron Man kypärällä

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Man -kypärä
SKU 76165
EAN 5702016757651
Kappaleita 480
Sarja LEGO Marvel
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76165 Iron Man -kypärä kuvaus

  • Testaa luovan rakentamisen supervoimasi LEGO® Marvel Avengers Iron Man kypärän avulla. Jos olet Marvelin aikuisfani tai innostunut pienoismallien rakentamisesta, tämä rakennushaaste on juuri sinulle!
  • Iron Manin kypärän kaikille tuttu tyyli on toteutettu nokkelasti LEGO® palikoilla ja kuvatarroilla. Se herättää muistoja Marvelin Avengers-elokuvien klassikkokohtauksista. Malli rakennetaan tukevalle jalustalle, jossa on nimikyltti.
  • Vangitse Iron Manin kaikille tutun kypärän muodot ja vaikuttavat yksityiskohdat LEGO® palikoilla, punaisilla ja kultaisilla erikoisosilla ja tarrasilmillä. Se näyttää upealta näytteillä muiden LEGO Marvel mallien rinnalla.
  • Olitpa Marvelin ystävä, LEGO® fani tai molempia, tämä 480-osainen rakennussarja on haastava rakennelma ja kiehtova pakohetki todellisuudesta. Setti sopii mainiosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai henkilökohtaiseksi yllätykseksi.
  • Iron Man -kypärä on 19 cm korkea, 10 cm leveä ja 12 cm pitkä. Se sopii esille pieneen tilaan, mutta sen huomiota herättävät ja aidot yksityiskohdat kiinnittävät varmasti jokaisen Marvel-fanin huomion.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä LEGO® Marvel Avengers Iron Man kypärä on keräilyesine ja stressiä lievittävä rakennuskokemus. Uppoudu rakentamiseen ja katso, kuinka 480 LEGO palikasta muotoutuu hitaasti upea sisustusesine.
  • Sisältää korkealaatuiset ja selkeät ohjeet. Avaa pakkaus ja uppoudu kiehtovaan projektiisi ilman turhia viiveitä.
  • Setti kuuluu palkitsevan rakennuskokemuksen tarjoavaan LEGO® Marvel pienoismallien sarjaan, joka vetoaa kaikkiin mallien rakennuksen ja sarjakuvien ystäviin.
  • Et tarvitse supervoimia LEGO® palikoiden ja osien yhdistämiseen ja irrottamiseen. Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että tämä upea pienoismalli täyttää Maan (ja Marvel-universumin!) tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.