Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76163 Venomin mönkijä

Spider-Man taistelee Carnagea ja hirveässä mönkijässään istuvaa Venomia vastaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Venomin mönkijä
SKU 76163
EAN 5702016685671
Kappaleita 413
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76163 Venomin mönkijä kuvaus

  • Lapset saavat kokea toimintaa ja seikkailuja, kun Spider-Man kohtaa arkkivihollisensa Venomin sekä Carnagen. Kammottava aliensymbiootti on Venomin mönkijän ohjaimissa, ja se on saastuttanut Iron Manin Iron Venomiksi!
  • Venomin mönkijässä on kahdeksan liikkuvaa jalkaa ja takana oleva nuppipyssy. Spider-Manin mönkijässä on kaksi nuppipyssyä. Settiin kuuluu kolme minihahmoa: Spider-Man, Carnage ja Iron Man / Venom-hybridi, Iron Venom.
  • Spider-Man taistelee sekä Carnagea että arkkivihollistaanVenomia vastaan, joka ohjaa Venomin hirvittävää mönkijää. Lapset tarvitsevat kaikki supersankarivoimansa tämän vihollisen päihittämiseksi!
  • Tämä LEGO® Marvel Avengers leikkisetti tarjoaa loputtomasti mielikuvituksellisia seikkailuja 8 vuotta täyttäneille supersankareille. Se sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi Marvel Avengers -elokuvien faneille.
  • Venomin mönkijän pituus on 24 cm. Sen kyydissä pääsee suuren mittaluokan leikkeihin. Hauskat mielikuvitusleikit yltyvät, kun yhdistät tämän leikkisetin muihin LEGO® setteihin.
  • Paristoja ei tarvita, joten lapset voivat huoletta leikkiä tällä setillä missä ja milloin tahansa. Upeilla rakennusleluilla leikkiminen kehittää luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla luova rakentaminen ja mielikuvitusleikki alkaa heti, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Jännittävät LEGO® Marvel Avengers setit herättävät supersankariseikkailut eloon. Lapset voivat leikkiä elokuvista tuttuja suosikkikohtauksiaan, keksiä omia tarinoitaan tai asettaa upeat mallit esille.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja sisäiset laatuvaatimuksemme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia, kiinnittyvät ja irtoavat helposti – ilman supervoimia! Näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO® palikat ja osat täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Lisäksi niitä pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, purraan, naarmutetaan ja venytetään, jotta ne ovat varmasti turvallisia lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.