Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76162 Black Widow’n helikopteritakaa-ajo

Pienet supersankarit ottavat kiinni helikopterillaan lentävän Urakoitsijan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Black Widow’n helikopteritakaa-ajo
SKU 76162
EAN 5702016684469
Kappaleita 271
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76162 Black Widow’n helikopteritakaa-ajo kuvaus

  • Urakoitsijan upea aseistettu helikopteri kutsuu mukaan supersankaritoimintaan ja seikkailuihin niin yläilmoissa kuin maan tasallakin. Kun Black Widow ja Yelena Belova ovat superkonnan kannoilla, mitä tahansa voi tapahtua!
  • Urakoitsijan kaksiroottorisessa helikopterissa on neljä nuppipyssyä ja kaksi kivääriä. Minihahmon voi asettaa avautuvan ohjaamon sisälle, ja avattava rahtitila on tarpeeksi suuri Urakoitsijan mönkijälle. Black Widow istuu moottoripyöränsä selässä.
  • Urakoitsija aloittaa hyökkäyksen helikopteristaan. Black Widow kiitää paikalle moottoripyörällään Yelena Belova perässään. Roottorin lapojen pyöriessä ja aseiden ollessa valmiina toimintaa ei pysty enää pysäyttämään.
  • LEGO® Marvel Avengers rakennussetti vie 7 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt loputtomiin supersankariseikkailuihin. Se sopii loistavasti joulu- tai syntymäpäivälahjaksi supersankarilapsille.
  • Helikopterin pituus on 39 cm roottorit kiinnitettyinä. Sen kyydissä pääsee suuren mittaluokan leikkeihin. Hauskat mielikuvitusleikit yltyvät, kun yhdistät mallin muihin LEGO® setteihin.
  • Tämä leikkisetti toimii ilman paristoja, joten lapset voivat aloittaa hauskat leikit missä ja milloin tahansa. Rakennusleluilla leikkiminen kehittää luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Ajattelitko ostaa LEGO® Marvel Avengers rakennuslelun jollekin, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Mukana on helpot ohjeet, joiden avulla rakentaminen onnistuu. Kun pakkaus on avattu, rakentamisen leikit voi aloittaa saman tien.
  • LEGO® Marvel Avengers setit herättävät supersankariseikkailut eloon. Lapset voivat leikkiä elokuvista tuttuja kohtauksiaan, keksiä omia tarinoitaan tai asettaa superhienot supersankarimallit esille omaan huoneeseensa.
  • LEGO® rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit sekä omat perusteelliset laatuvaatimuksemme, joten palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti – ilman supervoimia!
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, purraan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.