Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76159 Jokerin takaa-ajo kolmipyörämaasturilla

Batmanin ja THE JOKERIN takaa-ajon lelusetti – hassuja ajoneuvoja ja toimintoja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jokerin takaa-ajo kolmipyörämaasturilla
SKU 76159
Kappaleita 440
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76159 Jokerin takaa-ajo kolmipyörämaasturilla kuvaus

  • Huikea LEGO® DC Batman™ Jokerin takaa-ajo kolmipyörämaasturilla (76159) vie lapset nopeatempoisiin Batmanin ja THE JOKERIN™ seikkailuihin, joista ei puutu elokuvista tuttuja ajoneuvoja, mahtavia aseita eikä supersiistejä toimintoja.
  • Sisältää neljä minihahmoa ja Batmobilen™, jossa on irrotettava moottori ja avautuva ohjaamo Batman™-minihahmolle. THE JOKERIN kolmipyöräisen keulassa on naurava suu, joka avautuu ja sulkeutuu kolmipyörän liikkuessa.
  • Lasten taidot kehittyvät loputtomissa leikeissä viritetyillä ajoneuvoilla sekä taisteluissa minihahmoilla, hulppeilla aseilla ja tarvikkeilla. Batmobilen moottorin voi irrottaa ja kiinnittää THE JOKERIN kolmipyörään.
  • Etsitkö lahjaa lapselle, joka tykkää Batman™-elokuvista tutuista autoista ja leluista? LEGO® Batman lelusetti on mahtava lahja 7 vuotta täyttäneille lapsille ja DC-sarjakuvien, RC-autojen ja Batmobile™-lelujen ystäville.
  • 16 cm pituinen LEGO® Batmobile™ on riittävän suuri eeppisiin seikkailuihin ja tarpeeksi pieni pienempienkin leikkeihin.
  • Tässä Batman™-autossa ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella! ja koska hupi alkaa heti laatikosta, LEGO® lelusetti on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapsi osaa rakentaa mallin ja leikkiä sillä monipuolisesti, ymmärtäen lelun kaikki upeat ominaisuudesta.
  • LEGO® DC Batman™ lelusetit laittavat supersankariviitan lasten harteille. Suosituilla hahmoilla, siisteillä ajoneuvoilla, vempaimilla ja aseilla fanit voivat luodasuosikkikohtauksiaan ja keksiä omia seikkailujaan.
  • Kaikki LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi uusi lelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.