Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76180 Batman vastaan The Joker: Takaa-ajo Batmobilella

Batman, Batgirl ja The Joker pankkiryöstötaistelussa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76180
Kappaleita 136
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 26. huhtikuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76180 Batman vastaan The Joker: Takaa-ajo Batmobilella kuvaus

  • Tämä superupea LEGO® DC Batman™: Batman vastaan The Joker™: Takaa-ajo Batmobilella™ (76180) supersankarilelusetti on suunniteltu kehittämään 4 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta, sorminäppäryyttä ja itseluottamusta.
  • Sisältää Batmanin™, Batgirlin™ ja The Jokerin™ minihahmot, rakennettavan Batmobile™-lelun, hurjan hot rod -auton, pankkiholvin ja paljon aidonnäköisiä tarvikkeita.
  • Kun The Joker™ yrittää varastaa rahaa tursuavan pankkiholvin hot rod -autonsa avulla, lapset pääsevät Batmanin™ ja Batgirlin™ apuun ja käyttämään Batmobilen aseita, heittämään batarangin™ ja ampumaan heittokoukun pysäyttääkseen pahiksen.
  • Huolella suunniteltu LEGO® 4+ setti sisältää erityisen auton alusta -aloituspalikan ja yksinkertaiset rakennusvaiheet, jotta 4 vuotta täyttäneet lapset oppivat rakentamaan. Samalla luovuus kehittyy ja itseluottamus vahvistuu.
  • Batmobile™ on 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se on riittävän suuri eeppisiin seikkailuihin ja juuri sopivan kokoinen pienten käsien poimittavaksi ja leikkeihin.
  • Mukana on selkeät rakennusohjeet ja osat on lajiteltu erillisiin pusseihin, joissa jokaisessa on leikkiin sopiva osa ja hahmo. Näin lapset innostuvat rakennuslelusta vaihe kerrallaan.
  • Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • LEGO® 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+ settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.