Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76158 Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo!

Hilpeä Batman-seikkailu ja rakennettavat leluveneet

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo!
SKU 76158
Kappaleita 54
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76158 Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo! kuvaus

  • LEGO® DC Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo! (76158) saa lasten mielikuvituksen ja luovuuden täyteen vauhtiin. Lapsi uppoutuu hassunhauskoihin roolileikkeihin DC-sarjakuvista ja elokuvista tuttujen supersankarien minihahmojen ja ajoneuvojen parissa.
  • Rakennussarjaan kuuluvat Batman™- ja Pingviini-minihahmot sekä lepakkovene ja Pingviinin ankkavene. Veneet eivät kellu, mutta ne kutsuvat loputtomiin leikkeihin kuivalla maalla!
  • LEGO® 4+ setit sisältävät aloituspalikan, jolla lapset pääsevät heti rakentamisen makuun. Rakentaminen kasvattaa itseluottamusta, ja lapset löytävät huikeiden hahmojen ja luovien leikkien loputtoman maailman.
  • Setti on täynnä hauskoja toimintoja ja mahtavia tarvikkeita mielikuvitusleikkeihin ja supersankaritoimintaan. Upea rakennuslelu on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Lepakkoveneen pituus on 13 cm. Pieni vene vie suuren luokan supersankariseikkailuihin – ja kun päivän leikit on leikitty, se näyttää upealta lastenhuoneessa.
  • Paristoja ei tarvita. Tämän rakennuslelun voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten hupi ei lopu kesken!
  • Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan ja leikkimään. Rakennusvaiheiden ymmärtäminen vahvistaa lasten itseluottamusta.
  • LEGO® DC lelusetit tuovat sarjakuvien supersankaritoiminnan lasten leikkeihin. Suosituilla hahmoilla, siisteillä ajoneuvoilla, vempaimilla ja aseilla fanit voivat toteuttaa suosikkikohtauksia ja keksiä omia seikkailujaan.
  • Lasten LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että jokainen LEGO lahja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.