Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76154 Marvel Deviaanin väijytys!

Supersankarileikkejä kolmen ikuisen taistellessa kuusijalkaista deviaania vastaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Deviaanin väijytys!
SKU 76154
Kappaleita 197
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76154 Marvel Deviaanin väijytys! kuvaus

  • Tämä jännittävä LEGO® Marvel Deviaanin väijytys! (76154) lelusetti tuo Marvel-elokuvan kutkuttavat seikkailut pienten supersankarien ulottuville. Leikeissä autetaan kolmea ikuista taistelemaan ilkeää deviaania vastaan.
  • Mukana on 3 LEGO® Marvelin Ikuisten supersankarin minihahmoa – Thena, Makkari ja ainoastaan tästä setistä löytyvä Gilgamesh. Seikkailuissa on mukana myös eri asentoihin asetettava kuusijalkainen deviaani, jolla on avattava ja suljettava suu, tikari, nyrkkiase ja pyssy.
  • Lapset pääsevät käyttämään kaikkia supersankarikykyjään, kun ilkeä, kuusijalkainen deviaani hyökkää kolmen johtavan ikuisen kimppuun. Mahtava lelusetti perustuu hyvän ja pahan taisteluun ja innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Etsitkö suosittua supersankarilelua syntymäpäivälahjaksi? Tämä LEGO® Marvel Ikuiset lelusetti sisältää elokuvasta tuttuja minihahmoja ja eri asentoihin asetettavan deviaanin. Setti on toiveiden lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Deviaanin hyökkäys! lelusetti sisältää 12 cm korkean deviaanin hahmon. Mahtava hahmo kutsuu mukaansa megaluokan supersankaritoimintaan ja näyttää upealta koristamassa lapsen omaa huonetta.
  • Ikuiset-supersankarilelulla lapset voivat rakentaa, leikkiä ja keksiä omia tarinoitaan. Ja pakkauksen sisältämien selkeiden ohjeiden avulla hauskuus voi alkaa heti!
  • LEGO® Marvel Ikuiset sarjan lelut tuovat uuden supersankarielokuvan toimintaseikkailut lasten ulottuville! Huikeat keräilyhahmot vievät loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan vaativat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.