Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76153 Avengers Helialus

Supersankarihupia Marvel-elokuvien Avengers Helialuksella

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avengers Helialus
SKU 76153
EAN 5702016619348
Kappaleita 1244
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76153 Avengers Helialus kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Helialus (76153) rakennuslelun parissa nuori sankari pääsee suoraan toimintaseikkailuun Marvel-elokuvista tuttujen suosittujen minihahmojen, ajoneuvojen ja tarvikkeiden parissa.
  • Helialuksessa on roottorit, kuulatykit ja ohjaamo kolmelle minihahmolle. Rakennussarjaan sisältyvät minihahmot Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine, Nick Fury, M.O.D.O.K. ja A.I.M.- agentit.
  • Marvel Avengers -fanit voivat toteuttaa jännittäviä seikkailuja ja keksiä omia tarinoita noustessaan suosikkisankariensa mukaan Helialukselle, valmiina taisteluun M.O.D.O.K.:ia vastaan.
  • Etsitkö parhaita teknisiä rakennusleluja lapsille? Tämä helialus on mahtava lahja 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se vastaa niin Marvel Avengers -toimintaseikkailuista, supersankarien minihahmoista kuin huikeista rakennuspalikkaleluista innostuvien lasten toiveisiin.
  • 37 cm pituinen Marvel Avengers -helialuksen kyydissä pääsee suuren mittaluokan supersankariseikkailuihin. Se näyttää huikealta myös lastenhuoneen koristeena.
  • Tässä upeassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja, joten lapset voivat uppoutua luovaan hupiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja seikkailuihin milloin ja missä vain.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden avulla lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään ja saavat eniten irti hauskoista yksityiskohdista ja hienoista ominaisuuksista.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit innostavat lapset supersankarielokuvista tuttuun toimintaan! Ne sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja vempaimia, joilla lapset voivat keksiä omia seikkailujaan.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.