Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Taistelu muinaisessa kylässä 76177

Marvelin Shang-Chi vie toiminnantyteisiin lohikrmeseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taistelu muinaisessa kylässä
SKU 76177
EAN 5702016912890
Kappaleita 400
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Taistelu muinaisessa kylässä 76177 kuvaus

Lapset pääsevät leikkimään eeppisiä seikkailuja LEGO Marvel Shang-Chi Taistelu muinaisessa kylässä (76177) setillä, jossa on mahtava lohikäärme ja 4 tuttua hahmoa Marvel Studiosin elokuvasta Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Jännittävistä lohikäärmeseikkailuista eri puutu toimintaa
Kun käärmemäinen lohikäärme on rakennettu, se kääntyy ja taipuu lasten käsissä nivelletyn kehonsa ansiosta. Elokuvasta tutut ikoniset minihahmot, kuten Shang-Chi, Wenwu, Xialing ja Death Dealer, innostavat eeppisiin roolileikkeihin. Lohikäärmeen vesijalustaan voi kiinnittää 2 minihahmoa jännittäviä taistelukohtauksia varten. Vesijalustan voi irrottaa, jotta taistelut voivat jatkua kuivalla maalla. LEGO rakennuslelut sopivat mainiosti Marvel-seikkailujen leikkimiseen – ja lapsista on hauska rakentaa tämä upea, huomiota herättävä setti leikkeihin ja näytille.

  • Lapset pääsevät leikkimään Marvel Studiosin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan seikkailuja tämän LEGO Marvel Shang-Chi Taistelu muinaisessa kylässä (76177) setin parissa.
  • Mukana on 4 minihahmoa – Shang-Chi, Xialing, Wenwu ja Death Dealer – sekä rakennettava, nivelletty lohikäärme, jonka vesijalustan voi irrottaa.
  • Lapset voivat leikkiä jännittäviä kohtauksia Marvel Studiosin elokuvasta Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ja keksiä omia tarinoitaan.
  • Hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja nuorille supersankareille ja urheille lohikäärmeensurmaajille 8 ikävuodesta alkaen.
  • Lohikäärme on 22 cm korkea, 28 cm pitkä ja 12 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen rakennus- ja seikkailuleikkeihin, ja kun päivän toiminta päättyy, se näyttää hyvältä koristeena.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat ensiluokkaisia lasten lelusettejä, joiden lukuisat ominaisuudet innostavat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO palikat ja osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO settejä pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.