Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76151 Venomosauruksen vijytys

Supersankarien minihahmojen ja Venomosauruksen parissa suoraan Marvel-elokuvien toimintaseikkailuihin!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Venomosauruksen vijytys
SKU 76151
EAN 5702016619324
Kappaleita 640
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76151 Venomosauruksen vijytys kuvaus

LEGO Marvel Spider-Man Venomosauruksen väijytys (76151) innostaa lapset Marvel-elokuvista tuttuun toimintaan. Monipuolinen lelusetti innostaa loputtomiin roolileikkeihin, kun nuoret supersankarit keksivät mielikuvituksellisia taisteluja Spider-Manin ja Venomin välillä.

Marvel Spider-Man -roolileikit vievät seikkailuun
Marvel-fanit saavat toteuttaa suosikkielokuviensa tapahtumia ja keksiä omia seikkailujaan Spider-Manin, Iron Spiderin, Spider-Hamin ja Venomin minihahmoilla taistellessaan Venomin munasta. Luova leikki saa uuden ulottuvuuden, kun lapset asettavat Venom-minihahmon mahtavaan Venomosaurus-rakennusleluun, jolla on mahtavat leuat ja verkkoaseet. Spider-Manin voi asettaa huikeilla aseilla ja superjousituksella varustettuun megakirppuun.

Suositut supersankariaiheiset rakennuslelut
LEGO Marvel Spider-Man lelusetit sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja vempaimia. Rakennuslelut vievät lapset supersankarien maailmaan, jota on mukava uppoutua tutkimaan. Tärkeät taidot kehittyvät leikeissä.

  • Huikea LEGO Marvel Spider-Man Venomosauruksen väijytys (76151) lelusetti antaa nuorille Marvel-faneille eväät supersankarien toimintaseikkailuihin. Se sisältää keräiltäviä minihahmojen rakennusleluja ja kutsuu loputtomiin mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.
  • Marvel-fanit voivat toteuttaa Marvel-elokuvien suosikkitapahtumia ja keksiä omia seikkailujaan Spider-Manin, Iron Spiderin, Spider-Hamin ja Venomin minihahmoilla taistellessaan Venomin munasta, jonka sisällä on Venomin luurangoksi muuttama supersankari.
  • Luova leikki saa uuden ulottuvuuden, kun lapset asettavat Venom-minihahmon Venomosaurukseen, jolla on mahtavat leuat ja verkkoaseet. Spider-Manin voi asettaa huikeilla aseilla ja superjousituksella varustettuun megakirppuun.
  • Muutkin kuin Marvel-elokuvafanit innostuvat saadessaan syntymäpäivälahjaksi tämän Spider-Man-rakennuslelun. Se on loistava lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka uppoutuvat mielellään mielikuvitusleikkeihin suosituista toimintaseikkailuista tutuilla rakennusleluilla.
  • Venomosaurus-rakennuslelu on 18 cm korkea. Suosittu lelusetti inspiroi loputtomiin eeppisiin seikkailuihin ja näyttää hyvältä lastenhuoneen koristeena.
  • Hulppeassa mekaanisessa rakennuslelussa ei tarvita paristoja, joten lapset voivat uppoutua luovaan hupiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja seikkailuihin milloin ja missä vain.
  • Selkeiden ohjeiden avulla leikki ja rakentaminen voi alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Lapset pääsevät heti tutustumaan siisteihin ajoneuvoihin ja hauskoihin toimintoihin.
  • LEGO Marvel Spider-Man lelusetit innostavat lapset Marvel-elokuvista tuttuun toimintaan! Ne sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja vempaimia ja opettavat lapsille uusia taitoja.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.