Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76140 Iron Man -robotti

Pidä hauskaa supersankareiden malliin Iron Man -robotilla ja sitä ohjaavalla minihahmolla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Man -robotti
SKU 76140
EAN 5702016618020
Kappaleita 148
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76140 Iron Man -robotti kuvaus

  • Tehosta lasten LEGO® Iron Man seikkailuja mahtavalla Iron Man -robotilla! Asetettuaan minihahmon panssaroidun robotin sisään lapset pääsevät minne tahansa, sillä robotin kädet yltävät kaikkialle ja pystyvät raivaamaan kaikki tieltään!
  • Iron Man -robotti on tammikuun 2020 uutuus, ja lapset ihastuvat varmasti sen ulkonäköön – se on suurempi versio Iron Manista, ja sen rintalevyssä näkyy elintärkeä energiaydin. Ohjaamo avautuu, jotta Iron Man -minihahmo pääsee robottiin.
  • Mielikuvitus lähteelentoon, kun nuoret supersankarit avaavat robotin ohjaamon, asettavat Iron Man -minihahmon paikalleen, kääntävät robotin kädet ja jalat toiminta-asentoon ja kohdistavat nuppipyssynsä lähestyviin vihollisiin.
  • 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat leikkiä loputtomasti Iron Man -seikkailuja tämän LEGO® Marvel Avengers rakennuslelun avulla. Iron Man -robotti kuuluu suosituimpiin robottihahmoihin ja saa Iron Manin ystävien sydämet laukkaamaan.
  • Iron Man -robotin korkeus on 12 cm, pituus 9 cm ja leveys 9 cm. Se on kyllin iso kulkemaan mihin haluaa, nappaamaan haluamansa ja raivaamaan tieltään konnat ja muukalaiset.
  • Tämä robottihahmo toimii ilman paristoja, joten lapset voivat pitää hauskaa aina ja missä tahansa. Leikkiminen paristottomilla robottileluilla kehittää luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienetkin lapset osaavat rakentaa LEGO® leluja omatoimisesti. Hauskoissa interaktiivisissa ohjeissa on zoomaus- ja kiertotoiminnot. Ne löytyvät älylaitteisiin ladattavasta LEGO® Life sovelluksesta.
  • LEGO® Marvel Avengers setit vievät lapset energisiin ja kekseliäisiin supersankariseikkailuihin. Niillä voi leikkiä elokuvista tuttuja kohtauksia tai omia tarinoita – tai supersiistit supersankarihahmot voi asettaa esille näyttävälle paikalle.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa (supervoimia ei tarvita!) – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® tuotteet täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia, jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.