Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Imperiumin TIE-hävittäjä 75300

Imperiumin TIE-hvittjn rakennettava pienoismalli on taisteluvalmis klassikko

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin TIE-hävittäjä
SKU 75300
EAN 5702016913606
Kappaleita 432
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 54,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Imperiumin TIE-hävittäjä 75300 kuvaus

Lapset pääsevät leikkimään Star Wars -klassikkotrilogian pahiksia Imperiumin TIE-hävittäjän (75300) upealla LEGO palikoista rakennettavalla pienoismallilla. Se vangitsee Imperiumin laivaston ikonisen tähtihävittäjän aidot, virtaviivaiset muodot, ja siinä on avattava ohjaamo LEGO minihahmolle ja 2 jousitoimista asetta.

Seikkailuntäyteisiä roolileikkejä
Setti sisältää myös 2 LEGO minihahmoa: TIE-hävittäjän lentäjä sädepistooleineen ja iskusotilas sädeaseineen sekä NI-L8-protokolladroidi innostamaan hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin ja tarinoihin.

Star Wars -toimintaa LEGO tyylillä
LEGO Group on luonut Star Warsin ikonisten tähtihävittäjien, kulkuneuvojen, paikkojen ja hahmojen palikkaversioita vuodesta 1999. Teemasta on tullut äärimmäisen suosittu, ja se sisältää upean valikoiman lelusettejä ja parhaita lahjaideoita kaikenikäisille lapsille ja faneille.

  • Fanit voivat rakentaa LEGO palikoista oman ohjuksia ampuvan versionsa ikonisesta Imperiumin TIE-hävittäjästä (75300) ja leikkiä Star Wars -klassikkotrilogiasta tuttuja seikkailuja tämän lelun rakennussarjan avulla.
  • Mukana on 2 LEGO Star Wars minihahmoa: sädepistoolia kantava TIE-hävittäjän lentäjä ja sädekiväärillä varustettu iskusotilas sekä NI-L8-protokolladroidin LEGO hahmo roolileikkeihin ja seikkailuihin.
  • TIE-hävittäjässä on avattava ohjaamo LEGO minihahmolle ja 2 jousitoimista asetta toimintaleikkeihin.
  • Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä setti on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja Star Wars -faneille.
  • Setti on 17 cm korkea, 14 cm pitkä ja 15 cm leveä. Se sopii upeasti koristeeksi lapsen huoneeseen taisteluleikkien tauolla.
  • Etsitkö kiehtovaa rakennuslelua lapselle, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Tämä 432-osainen Star Wars -setti sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti ja jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO Star Wars setit sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi leikkiä elokuvien tapahtumia, keksiä omia luovia tarinoita ja rakentaa keräiltäviä rakennusmalleja, jotka keräävät katseet myös esillä hyllyssä.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin – eikä Voimaa tarvita.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.