Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75307 Star Wars Joulukalenteri

Jouluisia Star Wars: The Mandalorian -leikkej jouluksi!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Star Wars Joulukalenteri
SKU 75307
EAN 5702016933840
Kappaleita 335
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 29,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75307 Star Wars Joulukalenteri kuvaus

Ilahduta Star Wars: The Mandalorian -sarjan faneja kivalla yllätyksellä joulukuun jokaisena päivänä aattoon saakka tällä vuoden 2021 LEGO Star Wars Joulukalenterilla (75307). Kalenterissa on 24 luukkua, joiden takaa löytyy LEGO minihahmo, LEGO hahmo, rakennettava kulkuneuvo, ase tai tarvike – kaikki tuttuja Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta.

Pieniä rakennelmia, paljon huvia
Tässä joulukalenterissa on 7 LEGO minihahmoa/hahmoa/droidia: Mandalorialainen ja Lapsi (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana), molemmat jouluisissa asuissa, sekä tiedustelusotilas, iskusotilas, Tusken Raider, IG-11 ja IT-O-kuulusteludroidi. Lapsista on hauskaa rakentaa leikkejä varten minirakennelmat, kuten Razor Crest, TIE-hävittäjä, hiekkakansan lunta sinkoava ballista, harjoitusmaalitauluja ja Lapsen leijuvaunut.

Luovaa huvia
LEGO Group on luonut Star Warsin tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars rakennuslelut ovat äärimmäisen suosittuja, ja ne ovat upeita joululahjaideoita luovilla lapsille ja kaikenikäisille faneille.

  • Laskeudu jouluun jännittävissä rakennuspuuhissa vuoden 2021 LEGO Star Wars Joulukalenterilla (75307), jossa on rakennettavia hahmoja, kulkuneuvoja, aseita ja tarvikkeita Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta.
  • Joulukalenterissa on 7 LEGO Star Wars hahmoa, kuten jouluisiin asuihin sonnustautuneet Mandalorialainen ja Lapsi (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana), Tusken Raider, IG-11 ja IT-O-kuulusteludroidi.
  • 11 rakennettavan miniajoneuvon joukossa ovat mm. Razor Crest, Riot Marin tähtihävittäjä, Imperiumin joukkojenkuljetusalus, X-wing-hävittäjä, TIE-hävittäjä, Imperiumin kevyt risteilijä, Boba Fettin tähtilaiva ja Lapsen leijuvaunut.
  • Muita minirakennelmia ovat mm. raskaan E-Web-sädetykin lumilaukaisualusta, harjoitusmaalitaulut, Tusken Raiderin aseteline ja lumilaukaisualusta, Imperiumin aseteline ja mandalorialaisen aseteline.
  • Tämä upea 335-osainen rakennuslelu on mainio joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Hahmoilla ja minirakennelmilla voi laajentaa muita LEGO Star Wars settejä entistäkin suuremman luokan luoviin leikkeihin.
  • Tämä LEGO Star Wars Joulukalenteri on värikäs ja juhlava koriste aina, kun käynnissä ei ole seremoniallinen luukunavaus tai vauhdikas seikkailu.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Settien parissa he voivat muistella eeppisiä kohtauksia, leikkiä alkuperäisiä tarinoita tai rakentaa aitoja pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten liitokset ovat lujia ja rakennelmat kestäviä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.