Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75307 Star Wars Joulukalenteri

Jouluisia Star Wars: The Mandalorian -leikkejä jouluksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Star Wars Joulukalenteri
SKU 75307
Kappaleita 335
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75307 Star Wars Joulukalenteri kuvaus

  • Laskeudu jouluun jännittävissä rakennuspuuhissa vuoden 2021 LEGO® Star Wars™ Joulukalenterilla (75307), jossa on rakennettavia hahmoja, kulkuneuvoja, aseita ja tarvikkeita Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta.
  • Joulukalenterissa on 7 LEGO® Star Wars™ hahmoa, kuten jouluisiin asuihin sonnustautuneet Mandalorialainen ja Lapsi (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana), Tusken Raider, IG-11 ja IT-O-kuulusteludroidi.
  • 11 rakennettavan miniajoneuvon joukossa ovat mm. Razor Crest, Riot Marin tähtihävittäjä, Imperiumin joukkojenkuljetusalus, X-wing-hävittäjä, TIE-hävittäjä, Imperiumin kevyt risteilijä, Boba Fettin tähtilaiva ja Lapsen leijuvaunut.
  • Muita minirakennelmia ovat mm. raskaan E-Web-sädetykin lumilaukaisualusta, harjoitusmaalitaulut, Tusken Raiderin aseteline ja lumilaukaisualusta, Imperiumin aseteline ja mandalorialaisen aseteline.
  • Tämä upea 335-osainen rakennuslelu on mainio joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Hahmoilla ja minirakennelmilla voi laajentaa muita LEGO® Star Wars™ settejä entistäkin suuremman luokan luoviin leikkeihin.
  • Tämä LEGO® Star Wars™ Joulukalenteri on värikäs ja juhlava koriste aina, kun käynnissä ei ole seremoniallinen luukunavaus tai vauhdikas seikkailu.
  • LEGO® Star Wars™ settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Settien parissa he voivat muistella eeppisiä kohtauksia, leikkiä alkuperäisiä tarinoita tai rakentaa aitoja pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten liitokset ovat lujia ja rakennelmat kestäviä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.