Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Millennium Falcon -mikrohävittäjä 75295

Hauska Millennium Falcon -rakennuslelu pienille lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Millennium Falcon -mikrohävittäjä
SKU 75295
EAN 5702016912654
Kappaleita 101
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Millennium Falcon -mikrohävittäjä 75295 kuvaus

Ilahduta lastasi LEGO Star Wars Millennium Falcon mikrohävittäjällä (75295). Star Wars -klassikkotrilogian ikoniseen ajoneuvoon perustuvassa upeassa palikoista rakennettavassa lelussa on 2 nuppiasetta ja istuin LEGO minihahmolle. Setti sisältää myös Han Solon LEGO minihahmon, joka kantaa sädepistoolia. Lapset voivat siis leikkiä kapinallissankaria seikkailuissaan.

Helppo rakentaa
Setti sisältää selkeät ohjeet, joten aloittelevatkin LEGO rakentajat osaavat rakentaa mallin omatoimisesti. Taisteluleikit yltyvät, kun tämä malli yhdistetään settiin Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun (75298).

LEGO Star Wars universumi
Vuodesta 1999 LEGO Group on luonut Star Wars universumista tuttuja tähtilaivoja, ajoneuvoja, paikkoja ja hahmoja. LEGO Star Warsista on tullut suosituin LEGO teema. Se sisältää laajan valikoiman rakennusleluja, jotka sopivat mainiosti lahjaksi kaikenikäisille lapsille ja faneille.

  • Pienet lapset voivat leikkiä Star Warsin kapinallissankaria omissa tarinoissaan tämän Star Warsin klassikkotrilogian Millenium Falconin LEGO Microfighters version parissa. Mallin rakentaminen sujuu nopeasti.
  • Millennium Falcon -mikrohävittäjässä (75295) on istuin Han Solo LEGO minihahmolle ja 2 nuppiasetta hauskoihin, luoviin leikkeihin. Han Sololla on myös sädepistooli.
  • Tämä rakennettava lelusetti sopii mainiosti yhteen Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun (75298) -setin kanssa. Yhdistetyt setit vievät entistäkin monipuolisimpiin leikkeihin.
  • Helppo rakentaa aina uudelleen ja uudelleen – taistelujen jälkeen. Tämä kestävä 101-osainen rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Mikrohävittäjä on 4 cm korkea, 8 cm pitkä ja 7 cm leveä. Juuri sopivan kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin pienelle Star Wars -fanille, joka rakentaa LEGO palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät, kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars rakennussarjat sopivat mainiosti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien tai omien seikkailujen leikkimiseen. Keräiltävät rakennuslelut näyttävät hyvältä myös esillä.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne kiinnittyvät aina yhtä hyvin – eikä Voimaa tarvita.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.