Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Vastarinnan X-Wing-hävittäjä 75297

LEGO Star Wars setti pienille sankareille rakentamisen opetteluun

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vastarinnan X-Wing-hävittäjä
SKU 75297
EAN 5702016912661
Kappaleita 60
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Vastarinnan X-Wing-hävittäjä 75297 kuvaus

Neljä vuotta täyttäneet lapset oppivat rakentamaan ja leikkimään LEGO Star Wars Vastarinnan X-Wing-hävittäjän (75297) avulla. Star Wars: The Force Awakens -elokuvan tähtihävittäjän helposti rakennettava versio on mahtava rakennuslelu, jonka siivet taittuvat auki lentoa ja kiinni laskeutumista varten. Poe Dameronin LEGO minihahmo mahtuu X-siipisen ohjaamoon ja takana on tilaa BB-8:n LEGO droidihahmolle.

Instructions PLUS
Interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Siinä on upeita zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden ansiosta rakentaminen on palkitsevampaa lapsille.

Tervetuloa 4+ lelujen pariin
Rakennettavat LEGO Star Wars 4+ lelusetit tutustuttavat 4 vuotta täyttäneet LEGO rakentamiseen ja Star Wars -saagaan. Aloituspalikkana toimivista alustoista on apua, ja lapset voivat rakentaa ajoneuvoja, rakennuksia ja paljon muuta – yksin tai vanhemman sisaruksen tai aikuisen avustuksella. Leikit pääsevät nopeasti alkuun.

  • Ilahduta nuorempia lapsia upealla LEGO Star Wars ensikokemuksella Vastarinnan X-Wing-hävittäjän (75297) avulla. Pakkaus sisältää aloituspalikka-alustan, jolla rakentaminen ja toimintaleikit pääsevät hetkessä vauhtiin.
  • Rakennettavan tähtihävittäjälelun mukana on Poe Dameronin LEGO minihahmo sädepistooleineen sekä BB-8:n LEGO droidihahmo innostamaan hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin.
  • X-Wing-hävittäjässä on avattava ohjaamo Poe Dameronille, paikka BB-8:lle ja siivet, jotka taittuvat auki lentotilaa varten.
  • Tämä 60-osainen LEGO Star Wars aloitussetti on helppo rakentaa aina uudestaan leikkitaisteluiden jälkeen. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Tämä upea rakennettava tähtihävittäjälelu on 5 cm korkea, 15 cm pitkä ja 19 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Tämä on juuri sopiva rakennettava malli pienille lapsille, jotka yrittävät rakentaa itse tai vanhemman sisaruksen tai aikuisen avustuksella.
  • Tämän tähtihävittäjän rakentaminen on lapsille entistä jännittävämpää Instructions PLUS -ohjeiden ja niiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla. Ohjeet työkaluineen löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO Star Wars 4+ rakennuslelut tutustuttavat lapset hauskalla tavalla Star Wars -maailmaan. Lelujen avulla lapset oppivat rakentamaan ja kehittävät luovuuttaan leikkimällä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, kiinnittyvät napakasti ja rakennelmat kestävät – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat on testattu huolella. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.