Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Asesepän mandalorialainen paja 75319

Yksityiskohtainen rakennettava mandalorialainen sepn paja luoviin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Asesepän mandalorialainen paja
SKU 75319
EAN 5702016989410
Kappaleita 258
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Asesepän mandalorialainen paja 75319 kuvaus

Nuoret fanit voivat leikkiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan kohtauksia ja valmistavansa beskarhaarniskan tämän yksityiskohtaisen Asesepän mandalorialainen paja (75319) LEGO palikkaversion parissa. Pajan sisäänkäynnin päällä on mutasarvilogo, irrotettava ahjo, jossa on pyörivä huuva, ja sulatuskattila, holokroni, hienoja koneita, säilytyskaappi ja erilaisia tarvikkeita, kuten 3 beskarharkkoa ja lämpöräjähde.

Huikean hieno rakennuslelu
Setissä on syyskuun 2021 uutuutena kolme LEGO minihahmoa – Mandalorialainen, Paz Vizsla ja aseseppä – sekä hienoja aseita ja tarvikkeita, kuten mandalorialainen erikoiskivääri ja 2 rakettireppua luoviin leikkeihin. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joten LEGO aloittelijatkin nauttivat rakennuselämyksestä.

Hauskoja lahjoja
LEGO Group on rakentanut Star Wars -universumin tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, jonka monipuoliset lahjaideat ilahduttavat kaikenikäisiä faneja.

  • Ilahduta innokasta Star Wars: The Mandalorian -sarjan fania ja innosta heitä rakentamaan ja leikkimään omia tarinoitaan tällä palikoista rakennettavalla yksityiskohtaisella Asesepän mandalorialainen paja (75319) LEGO pienoismallilla.
  • Setissä on syyskuun 2021 uutuutena 3 LEGO minihahmoa – Mandalorialainen, Paz Vizsla ja aseseppä – sekä hienoja aseita ja tarvikkeita, kuten 2 rakettireppua. Ne innostavat mielikuvitusleikkeihin.
  • Setissä on pajan sisäänkäynti, jonka päällä on mutasarvilogo, irrotettava ahjo, jossa on liekkejä ja pyörivä huuva, sekä sulatuskattila, holokroni, koneita, pöytä, jossa on salalokero, ja säilytyskaappi.
  • Pajassa on myös paljon luovissa leikeissä käytettäviä tarvikkeita, kuten ylimääräinen mandalorialainen kypärä, 3 beskarharkkoa, lämpöräjähde ja luuta sekä taottuja aseita ja sädease.
  • Hauska rakentaa ja leikkiä niin yksin kuin yhdessäkin. Tämä rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja luoville 8 vuotta täyttäneille lapsille ja Star Wars -faneille.
  • Asesepän mandalorialainen paja on 9 cm korkea, 18 cm leveä ja 16 cm syvä. Seikkailuleikkien välissä se kerää ihailevat katseet lapsen huoneessa.
  • Ajattelitko ostaa tämän 258-osaisen rakennuslelusetin Star Wars -fanille, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars rakennuslelut sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) saagasta tuttujen ikimuistoisten kohtausten ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Upeat pienoismallit sopivat myös koristeeksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.