Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75319 Asesepän mandalorialainen paja

Yksityiskohtainen rakennettava mandalorialainen sepän paja luoviin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Asesepän mandalorialainen paja
SKU 75319
EAN 5702016989410
Kappaleita 258
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75319 Asesepän mandalorialainen paja kuvaus

  • Ilahduta innokasta Star Wars: The Mandalorian -sarjan fania ja innosta heitä rakentamaan ja leikkimään omia tarinoitaan tällä palikoista rakennettavalla yksityiskohtaisella Asesepän mandalorialainen paja (75319) LEGO® pienoismallilla.
  • Setissä on syyskuun 2021 uutuutena 3 LEGO® minihahmoa – Mandalorialainen, Paz Vizsla ja aseseppä – sekä hienoja aseita ja tarvikkeita, kuten 2 rakettireppua. Ne innostavat mielikuvitusleikkeihin.
  • Setissä on pajan sisäänkäynti, jonka päällä on mutasarvilogo, irrotettava ahjo, jossa on liekkejä ja pyörivä huuva, sekä sulatuskattila, holokroni, koneita, pöytä, jossa on salalokero, ja säilytyskaappi.
  • Pajassa on myös paljon luovissa leikeissä käytettäviä tarvikkeita, kuten ylimääräinen mandalorialainen kypärä, 3 beskarharkkoa, lämpöräjähde ja luuta sekä taottuja aseita ja sädease.
  • Hauska rakentaa ja leikkiä niin yksin kuin yhdessäkin. Tämä rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja luoville 8 vuotta täyttäneille lapsille ja Star Wars™ -faneille.
  • Asesepän mandalorialainen paja on 9 cm korkea, 18 cm leveä ja 16 cm syvä. Seikkailuleikkien välissä se kerää ihailevat katseet lapsen huoneessa.
  • Ajattelitko ostaa tämän 258-osaisen rakennuslelusetin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) saagasta tuttujen ikimuistoisten kohtausten ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Upeat pienoismallit sopivat myös koristeeksi.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.