Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75271 Luke Skywalkerin maakiituri

Luke Skywalkerin kuuluisa X-34-maakiituri LEGO Star Wars toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luke Skywalkerin maakiituri
SKU 75271
EAN 5702016617177
Kappaleita 236
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75271 Luke Skywalkerin maakiituri kuvaus

  • Kiidä! Päästä nuoret jedit Luke Skywalkerin nahkoihin ajamaan tällä tammikuun 2020 uutuudella. Star Wars™ X-34-maakiituri (75271) sisältää upeita yksityiskohtia, kuten tavaratilan makrokiikareille ja kiinnikkeen aseelle.
  • Tässä suositussa rakennuslelussa on kolme minihahmoa – kuuluisa Star Wars™ -hahmo Luke Skywalker™ (yllään tammikuun 2020 uutuutena kangasponcho), C-3PO sekä aseistettu Jawa rakennettavassa luolapiilopaikassaan. Setti on valmis taisteluleikkeihin.
  • Fanit voivat leikkiä toimintakohtauksia Star Wars: Uusi toivo -elokuvasta tällä loistavan yksityiskohtaisella rakennettavalla Star Wars™ -leluajoneuvolla – ja mukana on paljon LEGO® palikoita tukemaan loputonta luovaa rakentamista ja leikkiä.
  • Tämä 236-osainen Star Wars™ lelu on hauska rakentaa ja sopii hyvin leikkeihin yksin tai ryhmässä. Lelu on hyvä synttäri- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille tai nostalginen yllätys kaikille Star Wars: Uusi toivo -elokuvan faneille.
  • Luken maakiituri on 5 cm korkea,20 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se on riittävän pieni sujahtaakseen laukkuun luolarakennelman ja Star Wars™ -minihahmojen kanssa, valmiina leikkeihin siellä, missä lapsetkin ovat!
  • Tämä keräiltävä LEGO® Star Wars™ rakennuslelu sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Lisää rakentamiseen ekstrahauska ulottuvuus Instructions PLUS -ohjeiden avulla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Zoomaa, kierrä ja hahmota rakennettavaa Star Wars™ -mallia samalla, kun rakennat sitä palikoista.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut avaavat lapsille (ja aikuisille faneille) oven rakennustehtäviä ja roolileikkejä pursuavaan galaksiin. He voivat leikkiä kohtauksia saagasta tai keksiä omia ainutlaatuisia seikkailuja.
  • LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo yhdistäminen.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.