Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75268 Lumikiituri

Pienille kapinallissankareille suunniteltu LEGO Star Wars setti rakentamisen opetteluun!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lumikiituri
SKU 75268
EAN 5702016617146
Kappaleita 91
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75268 Lumikiituri kuvaus

  • Tämä lelu (75268) on helppo rakentaa. Se sisältää lumikiiturin, kiituripyörän ja Echo-tukikohdan puolustusaseman. Setti on hauska ja turvallinen tapa esitellä LEGO® Star Wars™ toimintaleikkejä pikkuisille 4 vuotta täyttäneille kapinallisille.
  • Lumikiiturissa on aloituspalikka-alusta, jonka avulla lapset oppivat rakentamaan. Omia tarinoita on hauska keksiä 2 minihahmolla – Star Wars™ -saagan sankarillisella kapinallislentäjällä, Wedge Antillesilla, ja aseistetulla lumisotilaalla.
  • Leikit pääsevät heti täyteen vauhtiin, sillä puolustusasemassa on ”laserkiekonheitin” Wedge Antillesille. Lapset voivat yhdistellä rakennuspalikoita luovasti muiden LEGO® Star Wars™ settien osiin.
  • Tämä 91-osainen LEGO® Star Wars™ aloitussetti sisältää kolme rakennusmallia, jotka on helppo rakentaa uudestaan taisteluiden jälkeen. Setti sopii hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi neljä vuotta täyttäneille alle kouluikäisille.
  • Lumikiiturin ja tähtilaivan yhdistelmä on 5 cm korkea, 11 cm pitkä ja 9 cm leveä rakennuslelu, joka sopii hyvin laukkuun muiden Star Wars™ -rakennelmien ja -minihahmojen kanssa, jotta lapset viihtyvät matkalla.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä alle kouluikäisille suunnattu opetuslelu toimii lasten mielikuvituksen voimalla. Lasten luovuus kehittyy rakentaessa, ja hauskojen seikkailujen määrä on rajaton.
  • Kannusta alle kouluikäisiä lapsia mahtavan, digitaalisesti interaktiivisen rakennustehtävän pariin Instructions PLUS -ohjeilla, joissa zoomaus- ja kiertotoiminto. Ohjeiden avulla lapset oppivat rakentamaan LEGO® Star Wars™ tähtilaivan.
  • LEGO® Star Wars™ 4+ lelut tutustuttavat pienimmät lapset Star Wars™ saagaan ja sen sankareihin ja roistoihin. Lelujen parissa lapsi oppii ymmärtämään rakennusvaiheiden tarkoituksen. Rakentaminen tukee lasten itseluottamusta.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä lasten Star Wars: Imperiumin vastaisku -rakennuslelu täyttää galaksin tiukimmat turvallisuusstandardit!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.