Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Elementtiturnaus 71735

Vaikuttava LEGO NINJAGO temppelilelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Elementtiturnaus
SKU 71735
EAN 5702016888744
Kappaleita 283
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Elementtiturnaus 71735 kuvaus

Lapset pääsevät järjestämään LEGO NINJAGO tv-sarjan 4. kaudelta tuttuja vaikuttavia taisteluita tämän Elementtiturnaus-lelusetin (71735) avulla. Yksityiskohtaisessa temppelissä on taistelutaso, pyörivä asetaso, pyörivä ase ja jademiekkakokoelma.

Täydellinen ninjasetti mielikuvitusleikkien inspiraatioksi
Setissä on seitsemän minihahmoa: ninjat Kai, Jay ja Lloyd Legacy, elementtimestarit Bolobo, Jacob ja Gravis sekä pahis Eyezor. Setin parissa lapsilla on loputtomasti vaihtoehtoja taisteluiden ja taisteluharjoituksien järjestämiseen. Tammikuun 2021 uutuushahmo Lloyd Legacy on erityinen kullanvärinen keräilyhahmo omalla jalustallaan. Hahmo julkaistaan NINJAGO-rakennussarjojen kymmenvuotisen historian kunniaksi.

Parhaita lahjaideoita luoville lapsille
LEGO NINJAGO taistelulelujen parissa lapset voivat paeta fantasiatoiminnan maailmaan. Leikeissä opitaan tärkeitä elämäntaitoja, yhdistetään voimat lasten sankarien kanssa ja taistellaan pahiksia vastaan. Upea ninjalelujen kokoelma sisältää lohikäärmeitä, robotteja ja temppeleitä.

  • LEGO NINJAGO Elementtiturnaus (71735) Legacy rakennussarja sisältää yksityiskohtaisen ja interaktiivisen temppelin, jossa lapset voivat harjoitella ninjataitoja ja järjestää upeita taisteluita.
  • Ninjalelusetissä on seitsemän minihahmoa: ninjat Jay, Kai ja Lloyd Legacy, elementtimestarit Bolobo, Gravis ja Jacob sekä paha Eyezor tv-sarjan neljänneltä kaudelta.
  • Ninjatemppelissä on taistelutaso jännittäviä kaksintaisteluita varten, pyörivä asetaso ja pyörivä ase ninjataitojen harjoitteluunsekä jademiekkakokoelma palkinnoksi.
  • Sisältää keräilytuotteena kultaisen Lloyd Legacy -minihahmon ja pienen jalustan NINJAGO lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
  • Pidä silmäsi auki, sillä löydät lisää keräiltäviä kultaisia erikoisminihahmoja muista NINJAGO-seteistä: Lohkareentuhoaja (71736), Ninja-auto X-1 (71737) ja Zanen titaanirobotin taistelu (71738).
  • Tämä keräilyhahmoja sisältävät 283-osainen taistelulelusetti on hauskan rakennelma 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät NINJAGO-universumista.
  • Ninjatemppeli on 17 cm korkea, 16 cm leveä ja 24 cm syvä. Kätevänkokoinen setti kulkee helposti mukana leikkeihin kaikkialle – sen parissa viihtyy niin matkoilla kuin kotona.
  • Huikea LEGO NINJAGO sarja sisältää upeita leluja, joiden parissa lapset saavat uppoutua tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin. Leikin varjolla he oppivat tärkeitä elämäntaitoja ja saavat seikkailla ninjasankariensa kanssa.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukimmat kansainväliset standardit, joten LEGO lelujen parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.