Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Yliäänirynnäkköalus 71739

Upea ninja-aiheinen lelusetti sislt NINJAGO-4-in-1-kulkuneuvon

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Yliäänirynnäkköalus
SKU 71739
EAN 5702016912685
Kappaleita 725
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 114,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Yliäänirynnäkköalus 71739 kuvaus

Lapset voivat leikkiä LEGO NINJAGO tv-sarjan 1. kaudelta tuttuja seikkailuja tällä Yliäänirynnäkköaluksen (71739) nykyaikaisella versiolla. Tämän 4-in-1-kulkuneuvon voi purkaa, ja samoista osista voi rakentaa erillisen moottoripyörän, jousitoimisilla aseilla varustetun suihkulentokoneen ja 2 maastoajoneuvoa.

Lelusetti, joka vie lapset rakastamiinsa ninjaroolileikkeihin
Tässä ainutlaatuisessa lelusetissä on 7 minihahmoa: ninjat Kai, Zane, Cole ja Jay sekä Hypnobrai-heimon käärmesotilaat Mezmo ja Rattla. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan lasten jännittäviin taisteluleikkeihin. Kesäkuun 2021 uutuutena mukana on myös ennennäkemätön kultainen Zane Legacy -keräilyminihahmo ja jalusta NINJAGO-lelujen 10-vuotissynttäreiden kunniaksi.

Fantastisia LEGO settejä luoviin leikkeihin
LEGO NINJAGO lelusetit vievät lapset hauskojen seikkailujen maailmaan. Siellä he voivat taistella urheiden sankareidensa kanssa pahuuden voimia vastaan leikkiessään upealla leluvalikoimalla, johon kuuluu lohikäärmeitä, robotteja ja vaikka mitä muuta.

  • LEGO NINJAGO Yliäänirynnäkköalus (71739) on ainutlaatuinen 4-in-1-ninjakulkuneuvo, jonka osista voi rakentaa suihkulentokoneen, moottoripyörän tai 2 maastoajoneuvoa. Hauskat leikit eivät lopu koskaan.
  • Toiminnantäyteisessä lelusetissä on 7 minihahmoa: ninjat Kai, Cole, Zane, Jay ja Zane Legacy, jotka voivat taistella NINJAGO-tv-sarjan 1. kaudelta tuttuja käärmesotilaita Rattlaa ja Mezmoa vastaan.
  • Lapset saavat valita jännittävistä vaihtoehdoista: lentää jousitoimisilla aseilla varustetulla suihkulentokoneella, ajaa moottoripyörällä tai 2 maastoajoneuvolla. Kaikissa 4 kulkuneuvossa on paikka ninjaminihahmolle.
  • Sisältää keräiltävän kultaisen Zane Legacy -minihahmon ja pienen jalustan NINJAGO-lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
  • Pidä silmäsi auki, sillä löydät lisää keräiltäviä kultaisia erikoisminihahmoja 5 muusta NINJAGO-setistä, kuten Elementtiturnaus (71735), Lohkareentuhoaja (71736) ja Tulilohikäärmeen hyökkäys (71753) ja Ninja-auto X-1 (71737).
  • Tämä 9 vuotta täyttäneille lapsille suunnattu taistelulelusetti sisältää luovuutta kehittävän rakennustehtävän. Se sopii myös hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi.
  • Yliäänirynnäkköalus on 14 cm korkea, 33 cm pitkä ja 27 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen mielikuvitusleikkeihin kotona tai matkalla.
  • Laaja LEGO NINJAGO valikoima sisältää valtavasti toiminnantäyteisiä lelusettejä lasten kiinnostuksen kohteista. Niiden parissa lapset tutustuvat myös ninjojen myönteisiin arvoihin: rohkeuteen, rehellisyyteen ja ystävyyteen.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten LEGO lelusettien parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.