Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lohkareentuhoaja 71736

Jrisyttvn upeassa NINJAGO-lelusetiss on ampuva lentokone ja vankila

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lohkareentuhoaja
SKU 71736
EAN 5702016888751
Kappaleita 449
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lohkareentuhoaja 71736 kuvaus

Ninjafanit ovat innoissaan leikkiessään tällä ampuvan Lohkareentuhoaja-lentokoneen (71736) uutuusversiolla. Leikeissä singahdetaan LEGO NINJAGO tv-sarjan 4. kaudelta tuttuihin huikeisiin taisteluihin. Lentokonelelun kahdeksaa jousitoimista asetta voi suunnata helposti pyörivän keulan avulla. Kukista niillä paha Eyezor tai tulita vankilan muuriin aukko, josta vankina lojuvan Lloydin voi vapauttaa.

Fantasiatoiminnasta innostuville lapsille
Ninjalelussa on neljä minihahmoa: ninjat Cole, Lloyd ja Kai Legacy ja heidän vihollisensa Eyezor. Setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat vauhdikkaiden seikkailujen keksimiseen. Tammikuun 2021 uutuushahmo Kai Legacy on ennennäkemätön kullanvärinen keräilyhahmo jalustalla. Hahmo julkaistaan NINJAGO-rakennussarjojen kymmenvuotisen historian kunniaksi.

Parhaat lahjat ninjafaneille
LEGO NINJAGO lelusetit avaavat lapsille oven jännittävien seikkailujen maailmaan. NINJAGO-fanit voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa, oppia tärkeitä elämäntaitoja ja taistella vaarallisia vihollisia vastaan leikkiessään upeilla ninjaleluilla. Sarja sisältää lohikäärmeitä, suihkareita ja temppeleitä.

  • LEGO NINJAGO Lohkareentuhoaja (71735) on Legacy-lelusetin uudistettu, moderni versio. Se sisältää superupean ampuvan lentokoneen ja ninjavankilan lasten vauhdikkaisiin leikkeihin.
  • Mukana on neljä minihahmoa: ninjat Cole, Lloyd ja Kai Legacy taisteluihin pahaa Eyezoria vastaan. Ne ovat valmiina leikkeihin, joissa sännätään LEGO NINJAGO tv-sarjan 4. kaudelta tuttuihin seikkailuihin.
  • Lapset innostuvat ninjalentokoneen pyörivässä keulassa olevista kahdeksasta 8 ohjuksesta, jotka voi suunnata kohti vihollisia tai vankilaa vangitun ninjan vapauttamiseksi.
  • Sisältää keräiltävän kultaisen Kai Legacy -erikoisminihahmon ja pienen jalustan NINJAGO-lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
  • Pidä silmäsi auki, sillä löydät lisää keräiltäviä kultaisia erikoisminihahmoja muista NINJAGO-seteistä: Elementtiturnaus (71735), Ninja-auto X-1 (71737) ja Zanen titaanirobotin taistelu (71738).
  • Tämä upea lelu on palkitseva rakennustehtävä 8 vuotta täyttäneille lapsille ja sopii mainiosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi NINJAGO-faneille.
  • Ninjataistelulelu on 12 cm korkea, 28 cm pitkä ja 25 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai sujautettavaksi reppuun matkaleikkejä varten.
  • Huikea LEGO NINJAGO sarja sisältää upeita rakennusleluja ja minihahmoja, jotka ovat lasten lahjatoiveiden kärjessä. Mielikuvitusleikeissä lapset saavat leikkiä olevansa itsekin ninjasankareita.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukimmat kansainväliset standardit, joten LEGO lelujen parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.