Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Jayn Elektrorobotti 71740

Rakenna NINJAGO-taistelulelusetti leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jayn Elektrorobotti
SKU 71740
EAN 5702016889574
Kappaleita 106
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Jayn Elektrorobotti 71740 kuvaus

Lasten rakennustaidot kehittyvät, kun he leikkivät LEGO NINJAGO tv-sarjan 4. kauden hauskoja kohtauksia Jayn Elektrorobotilla (71740). Setissä on liikuteltava robotti, ninja-auto, hämähäkkilelu ja kultainen miekka näyttelyjalustalla – valmiina tuntikausien ninjaseikkailuihin.

LEGO NINJAGO opettaa rakentamaan
Hieno ninjalelu on loistava leikkielämys 4 vuotta täyttäneille rakentajille. Pakkauksen pussien osista valmistuu kokonainen malli tai hahmo, joten lapset pääsevät nopeasti toiminnan kimppuun. Mukana oleva aloituspalikka, osittain rakennettu alusta, helpottaa rakentamisen aloittamista.

Huvia koko perheelle
LEGO 4+ settien avulla aikuiset voivat nauttia rakentamisesta lasten kanssa. Aloittaminen on nopeaa ja helppoa, ja mukana on vaiheittaiset painetut ohjeet. Setin interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta, ja niiden zoomaus-, kierto- ja haamutilatyökaluilla lapset saavat enemmän irti rakentamisesta.

  • LEGO NINJAGO Jayn Elektrorobotin (71740) avulla lapset oppivat rakentamaan, ja rakentamisen jälkeen he viihtyvät hauskoissa taisteluissa liikuteltavan robottilelun ja ninja-auton kanssa.
  • Vauhdikas toimintalelu sisältää 2 minihahmoa NINJAGO tv-sarjan 4. kaudelta: Jay-ninjan ja Eyezor-konnan sekä aloituspalikan, jotta rakentaminen ja leikit pääsevät pian vauhtiin.
  • Tässä mahtavassa robottilelussa on liikuteltavat kädet ja jalat, käsissä pyörivä sahanterä ja suuri miekka sekä ohjaamo, johon Jayn voi asettaa – kaikki nämä innostavat lapsia keksimään hauskoja tarinoita.
  • Eyezorin autoon on kiinnitetty hieno pyörivä taso, jolla olevalla aseella voi ampua nuppeja hauskoissa taisteluleikeissä.
  • Tämä 106-osainen ninjalelusetti on yksinkertainen ja hauska rakennelma 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se on täydellinen lahja lapselle, jota haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä.
  • Jayn Elektrorobotti on 17 cm korkea, 10 cm syvä ja 16 cm leveä. Se sopii upeasti koristeeksi lapsen huoneeseen taisteluleikkien ollessa tauolla.
  • Lapset voivat tehdä rakennuskokemustaan entistä paremman digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Zoomaus-, kierto- ja haamutilatyökalujen ansiosta rakentamisestakin tulee leikkiä.
  • 4+ lelusettien parissa lapset oppivat rakentamaan upealla tavalla yksinkertaisten ja selkeiden ohjeiden avulla. Myös muu perhe voi osallistua huviin.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmastiyhtä helposti, joka kerta. Ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.