Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71720 Tulikivirobotti

Hieno ninjalelu, jossa on viisi hahmoa ja robotti taisteluleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tulikivirobotti
SKU 71720
EAN 5702016617054
Kappaleita 968
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71720 Tulikivirobotti kuvaus

  • Superupea LEGO® NINJAGO® Tulikivirobotti (71720) ja viisi minihahmoa lapsille NINJAGO-tv-sarjan tapahtumien leikkimiseen. Täydellinen lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä ninjasankareitaan.
  • Tässä ninjalelusetissä on NINJAGO® Tulikivirobotti ja viisi minihahmoa: sankarit Kai, Nya ja Cole sekä Moe ja Murt. Lapset voivat leikkiä omia palikoista rakennettavia NINJAGO-seikkailujaan Shintaron tyrmissä.
  • Upean lelun leikkimahdollisuudet ovat loputtomat. Tulikivirobotin jalkoja ja käsiä voi liikuttaa, sen ohjaamoon mahtuu kaksi minihahmoa. Robotin aseilla voi ampua nuppeja.
  • Tämä 968-osainen LEGO® NINJAGO® robottisetti on hauska rakennuskokemus 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Tämä toimintalelu on kesäkuun 2020 uutuus, jonka parissa pikku ninjat voivat tutkia mielikuvituksensa syövereitä.
  • Tämä NINJAGO®-rakennussarja on täydellinen lasten leikkeihin kotona tai matkalla. Ninjat pääsevät jänniin seikkailuihin missä vain! Tulininjarobotti on 27 cm korkea, 19 cm pitkä ja 29 cm leveä.
  • Tässä hauskassa lelusetissä ei tarvita paristoja. Se on valmis henkeäsalpaavaan NINJAGO®-toimintaan heti, kun se on rakennettu. Lelu saa virtansa lasten mielikuvituksesta.
  • Tämä LEGO NINJAGO® robotti on hauska ja palkitseva rakennuskokemus pienille LEGO® faneille. Setti sisältää selkeät rakennusohjeet.
  • LEGO® NINJAGO® rakennuslelut herättävät lasten uteliaisuuden ja tarjoaa heille pakopaikan ainutlaatuiseen fantasiamaailmaan. Siellä he voivat yhdistää voimansa ninjasankariensa kanssa upeissa, palikoista rakennettavissa NINJAGO-seikkailuissa.
  • Tässä NINJAGO®-robotissa käytetyt LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tässä LEGO® robotissa käytetyt LEGO palikat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla aina varma turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO lelusetin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.