Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71383 Wigglerin myrkkysuo -laajennussarja

Vauhdikas laajennussarja, jossa on Wiggler

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Wigglerin myrkkysuo -laajennussarja
SKU 71383
EAN 5702016913262
Kappaleita 374
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71383 Wigglerin myrkkysuo -laajennussarja kuvaus

  • Lapset voivat rakentaa kaikenlaisia haasteita palikoista rakennettavaan, myrkylliseen soodaviidakkoon. LEGO® Super Mario™ Aloitusrata voi täydentää tällä Wigglerin myrkkysuo -laajennussarjalla (71383).
  • Sisältää Super Marion™ ikonisten vihollisten LEGO® leluhahmot – Wigglerin, Goomban ja Koopa Paratroopan – joita vastaan LEGO® Mario™ (setti ei sisällä hahmoa) voi taistella.
  • Sisältää liukutason, kääntösillan ja irrotettavan lautan, joita pelaajat voivat käyttää matkallaan, sekä Supertähti-kuution, josta saa lisävoimia ja parempia palkintoja.
  • Tämä 374-osainen ainutlaatuinen lelusetti on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Yhdistetään Aloitusrataan (71360), joka tarvitaan interaktiivisiin peleihin.
  • Peruskokoonpanossaan tämä luova rakennuslelusetti on yli 6 cm korkea, 31 cm leveä ja 26 cm pitkä. Se voidaan rakentaa uusiksi ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmaisessa LEGO® Super Mario™ sovelluksessa on rakennusohjeita ja se on turvallinen paikka, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelusetit tuovat ikonisen Nintendo®-hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla pelitasoja voi laajentaa, uudistaa ja muokata rajattomasti yhteis- ja yksinpeleihin.
  • Korkealaatuiset LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja helppoja kiinnittää lujasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.