Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71382 Piraijakasvin pulmallinen haaste laajennussarja

Huikean hieno laajennussarja sisältää piraijakasvihaasteen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Piraijakasvin pulmallinen haaste laajennussarja
SKU 71382
EAN 5702016913255
Kappaleita 267
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71382 Piraijakasvin pulmallinen haaste laajennussarja kuvaus

  • Lapset voivat rakentaa pyörimis- ja hyppyhaasteita palikoista rakentamaansa, myrkylliseen soodaviidakkoon ja täydentää näin LEGO® Super Mario™ Aloitusrataansa tällä Piraijakasvin pulmallinen haaste -laajennussarjalla (71382).
  • Sisältää Super Marion™ ikonisten vihollisten LEGO® leluhahmot – 2 piraijakasvia ja Spinyn – joita vastaan LEGO® Mario™ (setti ei sisällä hahmoa) voi taistella.
  • Sisältää pyörivän karusellin piraijakasvien raivaamiseksi tieltä ja 3 punaisten kolikoiden kuutiota. Jos pelaaja onnistuu hyppäämään kaikille 3 kuutiolle ajan puitteissa, hän voi voittaa palkinnoksi valtavasti digitaalisia kolikoita.
  • Tämä 267-osainen LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille, joilla on Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), joka tarvitaan interaktiivisiin peleihin.
  • Tämä moduuli on yli 9 cm korkea, 8 cm leveä ja 16 cm pitkä peruskokoonpanossaan. Se voidaan rakentaa uusiksi ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ setteihin vaikka millä tavalla.
  • Ilmaisessa LEGO® Super Mario™ sovelluksessa on rakennusohjeita, luovia rakennus- ja leikki-ideoita – ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelut tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa, uudistaa ja rakentaa omia ainutlaatuisia pelitasojaan loputtomasti yhteis- tai yksinpeleihin.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® rakennuspalikat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.