Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71372 Cat Mario -tehostuspakkaus

Interaktiivinen LEGO Super Mario puku kissamaisiin peleihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Cat Mario -tehostuspakkaus
SKU 71372
EAN 5702016618518
Kappaleita 11
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71372 Cat Mario -tehostuspakkaus kuvaus

 • Anna lapsille kissamaisia kykyjä LEGO® Super Mario™ peleissä tämän Cat Mario -tehostuspakkauksen (71372) avulla. Se sisältää rakennettavan interaktiivisen asun LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin).
 • Tämä palikoista rakennettava tarvike puetaan LEGO® Mario™ hahmon ylle. Hahmo sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Kun Mario-hahmolla on yllään tämä asu, siitä kuuluu ainutlaatuisia ääniä ja sen ylävartalon näytössä näkyy ainutlaatuinen kuva.
 • LEGO® Mario™ hahmo maukuu ja kehrää, kun sillä on yllään kissapuku. Hahmo saa myös erikoiskyvyn kävellä pystysuoria esteitä pitkin ja kartuttaa pelaajan pisteitä keräämällä digitaalisia kolikoita.
 • Tämä rakennettava 11-osainen LEGO® keräilylelu on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Se tuo vuorovaikutteista lisähuvia Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360) ja laajennussarjoihin.
 • Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia aloitusrataan ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Fire Mario -tehostuspakkaus (71370), Propeller Mario -tehostuspakkaus (71371) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
 • Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun asu puetaan aloitusradan LEGO® Mario™ hahmolle. Pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alustaideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa uusiksi rajattoman määrän haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä Supertähden voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että kaikki LEGO setit täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.