Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71371 Propeller Mario -tehostuspakkaus

Interaktiivinen asu lennokkaaseen LEGO Super Mario toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Propeller Mario -tehostuspakkaus
SKU 71371
EAN 5702016618501
Kappaleita 13
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71371 Propeller Mario -tehostuspakkaus kuvaus

 • Nosta lasten LEGO® Super Mario™ pelit lennokkaammalle tasolle tällä Propeller Mario -tehostuspakkauksella (71371). Se sisältää rakennettavan asun, joka antaa LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin) kyvyn kerätä lisäkolikoita ilmassa.
 • Tämä puku sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Kun LEGO Mariolla on tämä rakennettava lelutarvike yllään ja hahmo nostetaan ilmaan, kuulet propellien äänen.
 • Kun Propeller Mario nousee ilmaan, pelaajat voivat ansaita lisäpisteitä digitaalisista lisäkolikoista. Olohuone muuttuu tosielämän LEGO® Mario™ pelitasoksi, ja lapsista on hauska lennättää hahmoa ympäriinsä.
 • Tämä 13-osainen LEGO® rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahjalelu 6 vuotta täyttäneille lapsille ja faneille. Tehostuspakkaus on ainutlaatuinen lisä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360) ja laajennussarjoihin.
 • Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Fire Mario -tehostuspakkaus (71370), Cat Mario -tehostuspakkaus (71372) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
 • Tässä LEGO® setissä ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun asu puetaan Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmolle. Jokainen pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää katselutyökaluja rakentamisen avuksi ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelusetit tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa tasoja rajattomasti aina uusilla tavoilla sekä pelata joko yksin tai kilpailla ystäviensä kanssa.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikoita on valmistettu alan tiukimpien standardien mukaisesti jo vuodesta 1958. Näin varmistamme tasalaatuisuuden ja yhteensopivuuden.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia testaan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.