Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71369 Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja

Siltoja tärisyttävä laajennussarja, joka kaataa Bowserin!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja
SKU 71369
EAN 5702016618488
Kappaleita 1010
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71369 Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja kuvaus

 • Pelaajien on voitettava viholliset kääntyvissä, tärisevissä ja tasapainoa vaativissa haasteissa, kun he lisäävät tämän toiminnantäyteisen Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarjan (71369) LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan.
 • Tässä lasten LEGO® Super Mario™ rakennussarjassa on Bowserin, Dry Bonesin, Boon ja Lava Bubblen hahmot sekä linnoituksen tornit, joissa on pyöriviä ja täriseviä tasoja, ?- ja aikapalikka ja paljon muuta jännittäviin peleihin.
 • Lapsista on hauska taistella Bowser-pahista vastaan, nostaa Bowserin käsiä hyppimällä räpylöille LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) kanssa ja kiiruhtaa ?- ja aikalaatikolle ja heiluttaa siltaa, kunnes Bowser putoaa.
 • Tämä 1 010-osainen LEGO® rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Sen parissa lapset innostuvat rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja omaan Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
 • Moduuli on perusmuodossaan 23 cm korkea, 47 cm leveä ja 34 cm syvä. Sen voi rakentaa aina erilaiseksi ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
 • Paristoja ei tarvita. Peli voi alkaa, kun tämä laajennussarja on rakennettu ja Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmo on valmiina.
 • Lapset löytävät rakennusohjeet ja hauskoja digitaalisia tarkastelutyökaluja ilmaisesta, helppokäyttöisestä LEGO® Super Mario™ sovelluksesta. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelusarjat tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata omia pelitasoja ja rakentaa niitä aina uudella tavalla.
 • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Ne yhdistyvät helposti ja kiinnittyvät napakasti, kerta toisensa jälkeen. Siksi rakentajat eivät tarvitse Supertähden voimia niiden kiinnittämiseen ja irrottamiseen.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että tämä ainutlaatuinen lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.