Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71027 Sarja 20

LEGO Minihahmot, sarja 20 on nyt täällä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sarja 20
SKU 71027
EAN 5702016619423
Kappaleita 8
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 3,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71027 Sarja 20 kuvaus

  • Nämä ihastuttavat LEGO® Minihahmot, sarja 20 (71027) yllätyspussit innostavat hauskoihin roolileikkeihin. Mahtava lahja kaikenikäisille lapsille ja faneille, jotka haluavat kokoelmaansa erilaisia yhteisön jäseniä edustavia minihahmoja. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Mitä pussi sisältää? Lapset pääsevät tutustumaan ainutlaatuisiin hahmoihin, joita he eivät ole ennen kohdanneet. 16 yksityiskohtaisella, koottavalla minihahmolla on mukava täydentää LEGO® minihahmokokoelmaa ja LEGO settejä.
  • Nämä upeat hahmot sopivat hyvin omatoimisiin leikkeihin, joissa lapset voivat keksiä uusia tarinoita kaikille minihahmoille. Hahmoja voi myös käyttää muissa rakennettavissa malleissa tai niitä voi keräillä ja laittaa esille kaikkien nähtäväksi.
  • Kaikki LEGO® minihahmopussien ystävät ihastuvat näihin ainutlaatuisiin keräilyhahmoihin. Yksityiskohtaiset minihahmot tarvikkeineen saavat kaikki innostumaan. Ne sopivat hyvin lahjaksi 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Pieni ja leikkisä. Kaikki yllätyspussit sisältävät yhden minihahmon 16 uniikin hahmon valikoimasta ja vähintään yhden tarvikkeen, kuten leluraketin tai pelastuslelun, sekä keräilijän lehtisen. Taskukokoinen lelu on aina valmiina toimintaan.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan leikin voimanlähteenä. Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa pussi ja kokoa minihahmo. Leikki voi alkaa! Selkeät ohjeet helpottavat rakentamista, jolloin lapset saavat kokea oman upean hahmon rakentamisen ilon – ja paljon hauskoja hetkiä.
  • Ilahduta lapset kaikkien tuntemilla LEGO® minihahmoilla, jotka ovat valmiina leikkeihin tai esille laitettavaksi. Nämä hauskat minikokoiset leikkisetit innostavat monenlaisiin leikkeihin, jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat laatukriteerit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia, kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.