Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71030 Looney Tunes

Ilahduta piirrettyjen ystäviä keräiltävillä minihahmoilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Looney Tunes
SKU 71030
Kappaleita 8
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 3,95 €
Julkaisupäivä 26. huhtikuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71030 Looney Tunes kuvaus

  • Lisää upeita hahmoja! Näiden upeiden LEGO® Minifigures Looney Tunes™ (71030) lelupussien hahmoja on mukava kerätä, ja hahmot innostavat loputtomiin leikkeihin sekä vievät sarjismuistoihin. Hauska lahja lapsille ja kaikenikäisille faneille.
  • Pussissa on yksi kahdestatoista ainutlaatuisesta rakennettavasta hahmosta ja vähintään yksi tarvike. Täydellinen lisä mihin tahansa LEGO® kokoelmaan innostamaan uusiin leikkeihin.
  • LEGO® Minifigures sarjan minihahmot kiehtovat kaikkia 5 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä. Ne virittävät lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin kehittäen luovuutta ja itsevarmuutta niin omatoimisissa leikeissä kuin leikeissä ystävienkin kanssa.
  • Näitä korkealaatuisia minihahmoja ja tarvikkeita on saatavana rajoitettu erä. Lelut sopivat mainiosti yllätyslahjaksi, jotka tuovat nykyisiin setteihin hiukan lisää toimintaa.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta voidaan olla varmoja, että ne täyttävät tiukimmatkin kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.