Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70685 Spinjitzu-räjäytin – Cole

LEGO Spinjitzu-setti ja Cole-hahmo ninjatoimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spinjitzu-räjäytin – Cole
SKU 70685
EAN 5702016616835
Kappaleita 48
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70685 Spinjitzu-räjäytin – Cole kuvaus

  • NINJAGO®-tarvikesetti, johon sisältyvät Spinjitzu-spinneri ja Cole-minihahmo. Näillä tarvikkeilla on helppo keksiä jännittäviä NINJAGO Spinjitzu -toimintakohtauksia. Erinomainen rakennussarja, joka sytyttää innokkaiden ninjafanien mielikuvituksen.
  • NINJAGO®-tarvikesetti sisältää Spinjitzu-spinnerin, laukaisualustan ja LEGO® Cole-ninjan minihahmon. NINJAGO-fanit keksivät tämän setin parissa loputtomasti luovaa hupia ja jännittäviä seikkailuja.
  • Tämä on kesäkuussa 2020 julkaistava LEGO® Spinjitzu -keräilysetti, jossa Cole Burst -hahmon voi asettaa Spinjitzu-spinneriin ja kaukaista ninjan lentoon kohti uusia NINJAGO® -seikkailuja.
  • 48-osainen ninjalelu on palkitseva lelu 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se lennättää ninjafanit suoraan mielikuvitusseikkailuihin. Setti sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai LEGO® yllätyslahjaksi.
  • NINJAGO®-tarvikepaketti on täynnä hauskaa toimintaa kotiin ja mukaan matkalle. NINJAGO Spinjitsu-spinneri laukaisualustoineen on 7 cm korkea, 10 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita, kun Spinjitzu-mestarisi lähettää Cole Burstin toimintaan – rakennettu setti on heti valmis NINJAGO®-seikkailuihin.
  • Täydellinen LEGO® NINGAGO® Spinjitzu rakennussarja lapsille. Selkeiden ohjeiden avulla ninjalelu on hetkessä valmis Colen NINJAGO Spinjitzu -seikkailuihin.
  • LEGO® NINJAGO® lelusetit ja rakennettavat hahmot avaavat lapsille jännittävän fantasiamaailman, jossa he voivat keksiä seikkailuja ninjasankareilleen hioessaan Spinjitzu-taitojaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta, niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® takaa mielenrauhan, sillä LEGO hahmot ja rakennussarjat ovat taatusti turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.