Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Villieläinten pelastusleiri 60307

Villielinlelusetti, jossa on tuttuja viidakon elimi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Villieläinten pelastusleiri
SKU 60307
EAN 5702016980547
Kappaleita 503
Sarja LEGO City
LEGO hinta 90,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Villieläinten pelastusleiri 60307 kuvaus

Tämä LEGO City Villieläinten pelastusleiri (60307) lelusetti sisältää paljon hauskoja yksityiskohtia. Mukana on hyvin varusteltu puumajaleiri, jossa on vahtitorni, sekä kelluva pikkuvene, siirrettävä tutkimuslaboratorio, moottoripyörä ja ultravalo. Minihahmoja on 6, mukaan lukien LEGO City tv-sarjasta tuttu hahmo Sleet, sekä norsu, urosleijona, naarasleijona, leijonanpentu, kotka ja apina hauskoihin villieläinseikkailuihin.

Rakennus- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille
Tämä LEGO City lelusetti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden upeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla nuoret lapset kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi!

Leluja, jotka saavat mielikuvituksen täyteen vauhtiin
LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa kaikille tuttujen eläinten, realististen ympäristöjen, upeiden ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla. Ne innostavat luoviin roolileikkeihin, joiden pohjana on todellisia tapahtumia.

  • LEGO City Villieläinten pelastusleiri (60307) sisältää paljon eläimiä, ajoneuvoja ja inspiroivia hahmoja, kuten LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Sleetin. Hieno yllätys 6 vuotta täyttäneille lapsille!
  • Sisältää LEGO puumajaleirin, siirrettävän tutkimuslaboratorion, moottoripyörän, ultravalon ja kelluvan pikkuveneen, 6 minihahmoa sekä kotkan, norsun, urosleijonan, naarasleijonan, 2 leijonanpennun ja 2 apinan hahmot.
  • Tässä rakennussetissä on paljon hienoja yksityiskohtia ja toimintoja jännittäviin villieläintarinoihin ja roolileikkeihin. Mukana inspiroivia eläimiä ja hahmoja, kuten LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu Sleet.
  • Hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja. Yhdistä setti muihin LEGO Cityn villieläinsetteihin ja laajenna eläinaiheisia seikkailujasi.
  • Rakennettuna villieläinten pelastusaiheinen puumajaleiri on 16 cm korkea, 26 cm pitkä ja 20 cm syvä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat omena, banaani, sammutin, radiopuhelin, kamera, kiikari, pullo, kipsi ja leluruisku.
  • Setille on helposti seurattavat painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet pienten rakentajien avuksi. Ne löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa. Setit kehittävät itseluottamusta ja tärkeitä elämäntaitoja, kun lapset leikkivät todellisia tapahtumia jäljitteleviä jännittäviä tarinoita ja tilanteita.
  • Kaikki LEGO City settien osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja niillä on hauska rakentaa.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.